Jun 8, 2009

Suatu Petang Di Pantai Port Dickson

Sabtu ..seperti mana yang tau
aku ke PortDickson utk ke Majlis Besday Wanie..
Aku bertolak dari rumah tepat kol 5 pm..
aku ikut jalan jederam..sebab aku singgah jap umah kawan aku di Estek..
jap je antor barang..lepas tu terus kan perjalanan..
yang sebenar-benarnya aku idak ler tau ikut jalan nie.
tapi aku main redah jer.lagi aku bawak co-pilot..selalu PA.aku yg sangat pro..
rasanya kebykan blogger tau sapa PA aku nie kan.

Dalam kol 6.30 gitu aku sampai di PD..
Terus kitaorg lepak2 sambil minum ABC...makan goreng pisang..
gerai yg kitaorg lepak2 nie..
view nya adalah ler sangat menarik ati aku..

ABC ..SANGAT LE SEDAP..
TAK MACAM KT KOPITIAM BANGI..
HARGA KALO TAK SILAP BARU RM 2.40


Firdaus dah merengek2 nak mandi..adeh.aku ngn akak malas nak layan ..
lagipun dah kol brp nie..fir..len kali eh..

Jadi lepas abis makan ..
bawak fir g taman..Layan ar fir.main lepas tu cocer pun dah gelap..
Kat taman nie ade kuda ye.
sapa nak naik..leh jew..aku ajak fir
dia taknak takut..hehehe

aku selaku tuannya blog,,
nak gak interprame..



kami pun cari surau..akak bersiap bagai..dia je tak siap..aku senang je sempoi je.
tepat kol 8 sampai kt Bungalow di mana besday party Wanie akan berlangsung.
saksikan entry lepas nie..

32 comments:

Me, Mrs Taj said...

cepatla...tak sabo nih!

atty's said...

wkakkaka..me..tunggguuuuuu

ArPeGGiOS said...

bestnye ada kawan macam kak tie. sanggup datang jauh-jauh.

honeylanz said...

has pose hari ni..sedapnye abc!!

nURmALa mAZLan said...

ooo...akak gi birthday wanie eh??? best2...

mama double A said...

bestnye jln2 umah kwn

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ABC tu nmpk sedapp k.ty..muwah pon muwahh....ley laa terjah PD pasni...huhhuhu

sonata anak kancil said...

yang paling best ABC tu!!!menggoda betol....tak pe - tak pe kita cari kat sini je...

nadrahfihil said...

teringin gi port dickson.. =)

JIVEBUMZ said...

akak ABC tu macam best jer?? baru nie sy mkn abc kt giant kt stadium shah alam tu.. boleh la tp kalo nak lagi best makan kat sek 2!! mmg terangkat kak.. jilat mangkuk tuu hihi

mamaadam said...

wah saspen saspen cepatla kty

~Eila @ Along~ said...

kakty, dah lama tak p pd..lepak2 gini..syoknye...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

sonok dia gi makan angin... :D

Ena said...

bestnye p PD..aku tak penah smp lagi sana... bile la nak smp ek...

ninie said...

terliur pulak tgk ABC tu.. hehehe.. ..

atty's said...

ArPeGGiOS ~ mana ade jauh.dlm 1 jam je..drive..tu slow..hehehe

has ~ alamak..has pose..huhuhuh

mala ~ aah kty gie..

mama2A~ KTY G BESDAY WANIE

n ~ tu ar rasa nak terjah je lagi nie

sonata ~ cari jgn tak cari..heehhe

atty's said...

nadrah ~ g ar cuti sekolah ni ramai skit org

jivebumz~ nanti g sana leh cari

finee ~ hehehe ..kasi suspen.skit

eila ~ gi ar becuti ke pd.

ita ~ makan angin ngn makan abc je..

ena ~ meh ar jalan2 pd..

ninie ~ kena cari ar tu.

Eazy Izzuddin said...

salam atty
hiks
cam penah nmpk
=D

atty's said...

eazy ~ wakakkaka..mesti ar malam tu kita kt besday wanie..eazy sombong..wakakkakka

Eazy Izzuddin said...

sombong kah?
eazy x kenal lagi lorh
hehe
klu kenal confirm meriah
hehe
=P

neezareef said...

tu dia abc murah tp nikmat ya

ikiqzana said...

ala.. sis terbantut la cite brsmbg2.. x sabar rasanyer cite selebih nyer...

atty's said...

eazy ` len kali tegur ye..tau eazy tak sombong.hehehhe..saje je..

za ~ tu ar ko sodap ya amat..

zana ~ saje bikin gempak..

seroja said...

rindu nye nk gi PD lg..
huhuh

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

teringin plak nak makan ABC tu..
wawawawa..

atty's said...

aizoul..kena g pd lagik ar..nie jom kita serang pd lagik..hehehhe

FazidElias said...

kakty...cantik la gambar tepi pantai tu...matahari nak turun dah... kalau duduk tepi pantai, dengan angin sepoi2 bahasa...makan ABC lagi...pergghhhh.... layan :D

mummYaeesh said...

cantik ar pic atas skali tu ala2 cover novel cinta gitew!

Yan said...

budak2 camtula... merengek2 dia...

klau yan.. mesti yan pun lyan same mandi.. tp konfem cik abg larang.. hehe

atty's said...

FAZID & WATIE ~ CANTEK KN..OEG YG PAKAI BAJU BIRU TU TANTEK TAK

YAN ~ TAK DPT NAK LAYAN NYA...DAH KUL 6.30 -6.45 PM..NAK MANDI KE APANYA , BYK ANTU LAUT..

ct rahani said...

dapnya ABC... huhuhu..

CuTeMiUt78 said...

wah.. kty, abc tu.. sungguh sedap la.