Jun 10, 2009

Silk Highway Jem Pagi nieh


Pagi nie aku lalu Sg Ramal Dalam, utk ke tempat kerja.
kiranya nie laluan shortcut aku nak ngelak traffic light yang bertimbun aku nak tempuh,
tapi start je dr Sekolah Agama Sg Ramal Dalam..
Kenderaan dah mulai perlahan..kete aku minyak dah lapliplaplip..
cadangnya aku nak isi kt Pam Shell kt Sg Ramal tu hah..

Adeh risau sungguh hati aku..
kut kete nie stop kang.mau bikin tambah jem..jew
tapi aku berjaya ..sampai ke Pam Shell..tu
dan lepas isi minyak ...aku benti jap.tgk..jem gilos nya ..

kol brp ler diaorg yg keje area kl nak sampai..kalo lagu tu jalannya .
slow bangat..

20 comments:

mEiZ AraNda said...

hehehhe
biasa laa kak sampai lewat tu...;)
x lewat x KL laa kak....

kak atty lewat x ni masuk keje?

mamaadam said...

huh sesak la kty, baru terasa amannya duk jasin ni, 5 min je sampai tmpt keje, siap bleh singgah beli nasi lemak, suatkabo,air, jajan segala bagai hihihi..jom kak pindah duk jasin

atty's said...

ninie ~ kty cpt je smpi ..sbb tak keje kl.

finee..hehehhe..

Y u Z z 9071 said...

jasin kat melaka tu kan??

atty's said...

yuzz ~ finee keje kt ikm jasin..

~Eila @ Along~ said...

kakty, eila lalu highway lekas...
tak jem dan kosong je..hehe

honeylanz said...

akak..mcm ni la berlaku kt has ptg smalam. jammed teruk. minyak dah lip lap..suspens sungguh..sib baik x mati kete tgh2 jammed..fuhhh lega kan

[-suziey-] said...

waa ade short cut lagi..ouh tingt zaman skolah dulu..mmg area sy tu..hehe:p

prebetsabu said...

kitorang lalu situ jam 9 td dh clear... huhu

atty's said...

eila ~ tak lalu situ eh

has ~ nasib le kty tak lalui jem tuh

suziey ~ owh zmn skolh..eh sklh mana dulu..?

ps ~ nasib lewat skit.kalo awal tadi..mmg gilos jem, kira jap je..ar jem nya

Dee said...

aku naik monorail kty..kalo xde technical problem..elok je..hehehe..

Ena said...

camne ko drive sambil snap pict ni..
aku repot polis nnt :P

atty's said...

dee ~ nasib ko dee..kalo tak letih ..
ena..report ar..wakkakaka

mummYaeesh said...

shell dpn restoran yus tu k.ty ek?

td baru baca kat blog has..dia pun smlm suspen takut minyak abis sbb da menyala..jalan jammed!

atty's said...

watie ~ aah..hehhe

sweethOneY said...

saya mmg x tenang hati drive klo lampu minyak dok kelip2 walaupun ayah slalu ckp, jaoh lagi leh pegi tuuuuuu

atty's said...

izza ~ sama ar takut kalo mati enjin..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. kty sempat lagi snap gambo jem tu ya

atty's said...

rina..nie mesti kes tak baca entry sampai abis..kty benti jap..tgk jem..tuh..benti kt tepi..ekekeke..ramai yg rileks2..kt tepi pam petrol..tu

kakyong said...

hmmm.. makin byk hiway kat area central ehhh.. mcm daku yg sesekala turun KL ni , memang buta jalan lah....