Jun 3, 2009

Posing sama pengantin

29May aritu Shasha & Sharin bersanding di Dewan Merak Kayangan kan.
kami tak berpeluang nak snap2 gambo ngn perantin..
nak salam2 pun kena cepat2..sungguh protokol buat di dewan..dan sgt tidak besh yer..

jadi sekali lagi Shasha dan Sharin bersanding di belah pihak lelaki..
di sini acara bebas..suka ati ar nak berenang kupu2 ke..lari berpagar ke takde yg larang.
malah lagi meriah..aku suka macam nie..

jadiknya baru kawan2 semua dapat snap gambo bersama supervisor tercinta mereka itu..
layan gambo pengantin lama dah beranak pinak ngn pengantin baru.

utk Shasha & Sharin , Selamat Pengantin Baru..
semoga cepat dpt cahaya mata dah kekal hingga ke akhir hayat ..amin..








29 comments:

neezareef said...

yg ptg baju pengntin hijauu..i sgt2 sukeeee

baju along tu sama ahhh ngn baju kitaa......hehehee

kirana said...

Selamat pengantin baru kat pasangan pengantin nih! Sama cantik sama padan! Semuga berbahagia selalu sampai ke akhir hayat. Aminnn...

Sonok tengok org kawen2 yerrrr!!!

atty's said...

za ~ camtu aku pun ar baju tuh

kirana ~ dah kawn ke lom nie.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

lawo ekk baju kalerrr ijao...N tgh survey2 ni...

zh-ena said...

colour hijau pengantin mmg menyerlah

Abang Long said...

WOW ! Pengantin lelaki memang best, pandai berposing ...

julie^beth said...

kalau dah namanya raja sehari, pakai lah kaler ape pon gerenti cun melecun malatopppp

atty's said...

N ~ nak pakai kaler apa nantie..

ena & julie ~ tu ar kan lawa je..

abglong ~ tu ar..happy tu yg besh je posing..

syanis said...

lawa pengantin nyer

Ena said...

wahh pengantin laki pose... macho gitew tp along pun macho gak atty ekekeke

asna cute said...

Eh eh nape gmbr last sekali sis ngan pengantin tu... senyuman sis atty lagi cun dr pengantin ek??

Pelik nie???
=)

lily lotus said...

congrates utk pengantin!
semoga bahagia selalu...utk pengantin lama itu juga ;)

DYLA said...

kak! kim salam pd pengantin ek...moge diorg kekal hingga akhir hayat...Amin..

Luth Textile said...

alamak, luth pon ada baju petronas tu.. malu nak pakai..

arnirina said...

selamat pengantin baru shasha & sharin..

De' Sal said...

SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK SHASHA N SHARIN.LAWO ATTY ERK.....

nani dakgilachoc said...

kemain lagi pengantin lelaki nya posing..tu ke gaya kuak kupu2..heheh....tema hijau sgt cantikla...fresh...

TiNiE said...

apa lagi..layan amik gambo jerla ngan pengantin kan..selagi ada peluang...

Hezesuze said...

haha nak jgak kty inteprem kekdahnye...huhuhuhu

Dee said...

cantik2..yg dok sebelah pengantin pompuan tu lg cantik..hehehe..

mEiZ AraNda said...

lawa laa pengantin tu kak atty.
tu ygnak jadi pengantin lagi tu ek?
hehehee

[-suziey-] said...

kty tu cam trkenang zaman jadi pengantin je tu bergambo ngn pengantin..ekek:D

ikiqzana said...

selamat pengantin baru wat shasha gan sharin.
moga jodoh brpnjgn ke akhir hayat. AMIN

Liza said...

sweet make up pengantin tu, bekenan tgk

mummYaeesh said...

mmg klu wat kat dewan ni penuh protokol tp grand!woohoo

hamboii along nmpak remaja dressing mcm tu!whoops

atty's said...

liza ~ perantin je ke sweet

watie..wakakkaa..baju free je tuh..

ZaiY said...

wah pengantin dua2 sama padan, yg sebelah pengantin tu pun tak kalah juga.

atty's said...

zaiy ` tak kalah apa tu heheheh

CuTeMiUt78 said...

wah.. cantik la berbaju ijao..