Jun 17, 2009

Pink sana sini..



semua hantaran utk cik ct ..
dah siap...mak aku buat ,
semua hantaran buat simple je..semua masuk kotak
sebab bakal tunang ct org jauh..
orang Banting ke Pahang gitu..Felda Lepar..
kalo aku gie..aku kena drive ar sendiri..
risau jugak di hati aku nie
semua hantaran tak dpt nak gubah jadi
kapal terbang ke ..jet ke
lipat-lipat masuk jew ..campak2 je dalam kotak ..

57 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

waa... semua PINK ek... CUTE!!

atty's said...

ita ~ aah bkal pengantin nak pink kaler

ibu_umairah said...

lawooooo nyeee.....pink colour!!!minat dengan butterfly cuteee

atty's said...

ibu umairah ..lawa ke..simple je tu sabe baget

kojah said...

akak wat ke??cantikkkkkkk...nnti leh la akak tlg wat utk sy...*larikkkkk*

Anie said...

SUKKKAAAA....PINKKKK

sweetfiza said...

masuk kotak pun cantik gak k.ty...
kotak tu lawa ...pink plak tu ...

zh-ena said...

cute jea colour pink

momguess said...

cantik arr wana pink nie!!!

ninie said...

amboii cantiknye pink karer lak tuuu

honeylanz said...

cantik n menarik sgt

mamaadam said...

kty tlg gubah jadik transformer bulih? kikiki

♥cybermummy♥ said...

kty lawa lah hantaran tu ...
selalu nya kalau lipat leh tak lipat jadi kapal selam ...
( suka warna pink tu ..cute and sweet je )

neezareef said...

xpe arr kty wpn agak kebelakang fesen dia tp design cun sehh

Gina said...

Felda Lepar ? tempat ayah kiter tu Kak ty

atie said...

Cantik....pandai ko buat ye ty,serba pink dan simple ok..

ije said...

better simple gini. comel je.

KV said...

kty wat sendiri ker? Lawa lah!

Mommy Lily said...

warna pink mmg versatile dan sweet

suka tengok pengantin yg memilih warna pink utk tema perkahwinan.

arnirina said...

mcm tu lagi senang ye dak?

Mama_Aqish said...

wah...tanteknyer....pink colour lagi tu....sejuk mata memandang

Dee said...

tantek2...kalo terabur pun xpe..dorang phm..jauh...

Hezesuze said...

pink gedik bak kata dr hj fadila kamsah...pepun i like it!

De' Sal said...

Cantik arr kotak hantaran tu ,pink lagi,nape orang pompuan minat pink erkk.....

FazidElias said...

kakty...saya tak suke sangat pink..tapiiiiii...kombinasi nie cantik laaa... sweet sangat ... cantikkkk

Cikgu Ayu said...

mmg cantik n simple...skrg ni hantaran semua simple but nice

Syima Syaz said...

kak atty...
saya pun plan nak buat sendiri sume hantaran kawin.tunang tak sure lagi buat ke tak.depends pada parents syazwan sbb parents saya nak.. (cume kitorang 2 je yang liiiaaat nak tunang bagai)..so kalau mak kak atty buat lagi hantaran,amik lah gambar lagi sbb saya nak tgk buat cth..
tq..muaaahsss2

Mrs LVoe said...

nmpk manis color pink

Eazy Izzuddin said...

alamak kak
sume pink kemain
hik3
xD

mummYaeesh said...

cantik ar..pink + black..mystery gitew..woohoo

jauh tu lepar..weols ada mak angkat kat lepar utara 1!

*ayu* said...

sweet je nampak pink tu sume..
kak ty x sihat ek?
get well soon ek kak?

sall... said...

Alamak my favourite colour beb..bagus3

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiii....!!!

Gempaq tuh!!!!
Compom !! Bakal Mak Mertua senyum meleleh!!!!! heheheheh

mEiZ AraNda said...

cantik!!!!!
sgt sweettttttttttt....

Liza said...

Ok ape, cantik jer liza tgk, nanti masa kahwin mesti lagik meletup!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

arghh..meroyan N tgk PINK tu..cantekk..

DuRiAn rUnTuH said...

itu pon suda cantik..hihi

Fara_Adura said...

Cam tue punye cantek cakap simple ek kak ty? Hehehe.. ok la tue, bak kata saida.Kreatip ek mak akak? Cane laa fara nanti kalo sofea da beso nanti..nak kene kreatip cani gak ar agaknye..keke

mummysya said...

sangat sweet color PINK tu kak. kin tak minat sgt, tapi aries'sya addicted to PINK.

Kin okay jer....

hehehehehe

sonata anak kancil said...

sangat cantik...saya suka seni2 seperti ini...kalau kat sekolah ni , saya selalu jugak tukang buat all the gifts....

sonata anak kancil said...

masih belum siap lagi...harap menunggu dengan sabar & suspen! ape ye???

Abang Long said...

Gunakan kota, mudah dan ringkas. Warnanya memang lembut.

lieya shayunk said...

cantiknya pink...pndai mak kty gubah..comel2 belake...=)

fa10 said...

klu nak bawa jauh..masuk kotak jer..senang dan kemas. moga akak cepat sihat

[-suziey-] said...

sgt tantek kty...cam tema gahtering kita plak..pink..i loikeeee:D

Yan said...

cutela.. coz ade butterfly

Y@ZeD@ said...

pinkk.. i like okehh.. heheh..

simple sgt kty.. tp sb ada butterfly terus jadik seri.. hihii

atty's said...

kojah & kv kan den buek..omak den

aida ~ simple je kn..

yan ~ tu ar saje je ltk butterfly

suziey ~ tu ar pink & black gak kan

f10 ~ tu ar kan sonang ..

atty's said...

lieya ~ tq

abg long ~ tu le kan senang masuk kotak je

sonata ~ tak sabau nie ..

ekin ~ tu ar , kty pun tak minat kaler pink..tu my cousin lew ..

Ietams said...

senang kan.
kotak kan aje..
pun dah naik berseri

ains said...

wah pink juga... musim pink kot skang

kuIna LadyInRed said...

chanterk chantek...

rasa mcm tgk Gugugaga Era pulak.. majls cukur jambul

Nurhayati said...

suka PINKKKKKKKKKK
pandai nye kakty hias hantaran..kreatip sungguh

atty's said...

ietams ~ tu ar sonang pakai kotak jew.lipat2..campak dlm bonet

ains ` tu ar musim kot..sokmo pink..no no..no i dont like pink..skit2 jew

yatie..lawa ek..tq

ArPeGGiOS said...

cantik
buleh tempah suh buatkan...
nasib baik saya dah kawen....

CuTeMiUt78 said...

wow weeeiii... cantik aarrr kty.. agaknya sekarang ni kebanyakan tema pink kan.. cantik gitu..klu jauh2 ni. memang senang pakai kota je kan..

kakyong said...

nampak kemas jer dok dlm kotak.. nak bawa bjalan jauh pun senang..