Jun 12, 2009

MPH Bookstore

minggu lepas kitaorg semua ke Alamanda
lepas tu singgah MPH..
kalo dah masuk sini .mau berjam2..
ponek along tunggu..sampai bhusan..
dia ngn fir g main game..
jadik aku ngn akak le dok belek..+ baca..buku kat situ..
akak lak cari buku ulangkaji utk PMR,..
dapat ler 3-4 buah..


dapat award nie dari Mama_lieya &
comey sgt..sgt award nie ..thanks to both of u..
terimakasih selalu singgah blog kty..

29 comments:

julie^beth said...

memang best MHP.. kalo jadi member boleh dapat banyak diskaun!

Anonymous said...

aku kalo p kedai buku, ske p POPULAR cuz leh dpt % beli novel ekekek.. stakat buku anak2 dara aku tu, bersepah kat Giant ahaks.. tp skang dh beli kat MPH gak, s

Ena said...

adehhh tgh komen alik2 hang, dh trus jd anonymous uhuks.. so sambung lik ihiks...

aku kalo p kedai buku, ske p POPULAR cuz leh dpt % beli novel ekekek.. stakat buku anak2 dara aku tu, bersepah kat Giant ahaks.. tp skang dh beli kat MPH gak cuz kat situ lg bagus bukunye heheh

DYLA said...

kty,
bgtau kat manager MPH alamanda tu, napa bersepah buku2? ari tu dyla pegi dah tak dpt apa nak carik. hehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N slalu tman adek je g mph...

honeylanz said...

MPH tu myfav kalu nk beli mag @ novel.

rasp said...

w'ouls pun sis, kalo gi satu family, berejam dok situ...mmg layaaann aaa kat MPH nie :)

mamaadam said...

hmm lama dah tak gi kedai buku kty.. besonye bear tu rasa nak hug je

Mak Su said...

ada sale ker sekarang?

Dee said...

kty..jom lepak sama..dee pun leh lepak seharian dlm kedai buku..

Zanna_MamaBatrice said...

masuk MPH mmg syok kan kak atty....x sedar jer masa berlalu...lagi2 dok pilih2 novel....he he he....

zh-ena said...

dah lama tak msk kedai buku..asyik msk kedai baju bby jea

*ayu* said...

mph adalah tempat yg best and melekakan.. :)

[-suziey-] said...

waa rajinnya g mph...

LotsOfLove-Pearls said...

salam kak..
kalau LOL p MPH, 2 jam pown no hal..
tu pasal LOL suka g sorang2..
haha..
kalau ngn kwn, mesti LOL ditarik-tarik keluar dr MPH tue..
Hehe..

Selamat membaca..

MaMa aYiN_FaSHa said...

Ieda pon sama kty..kan leh masuk kedai buku..berejam kat situ..heheheh..ayin pon suka kalau dpt masuk book store nie...

joegrimjow said...

dlu ingat baca komik kat mph
heheee

Liza said...

liza salah sorang pengunjung setia mph, berkam2 boleh duduk kat situ

MaMaQaYPo FaMiLy said...

buku gedung khazanah ilmu... :D

||| PöJìé PööH ||| said...

bagus²..
menyahut seruan kerajaan..
hehehe!

FazidElias said...

tempat kami lepak jugak kalau ke alamanda kakty :D

Eazy Izzuddin said...

dah lame xc pi shopping buku
xD

ibu_umairah said...

samalah..kalau bawa umairah memang berjam2!!!!lepak dalam mph tu......

JIVEBUMZ said...

dah lama tak pi MPH sampai tak tau nk bace buku apa dah sekarang nie kak ty oi :)

~Eila @ Along~ said...

kakty, eila dan hubby pun suke p MPH..die cr mag phtogarafi die..eila plak belek segala majalah dan buku2 motivasi yg ade..selalu p MPH kat midvalley..kalo dah asyik jalan selalu hubby kena call sebab nak tau eila ade bghn mana..hehe

mummYaeesh said...

baru jerk masuk mph alamanda td!woohoo

Duke Luce Dell'amore said...

amboi!rak buku yg bersepah tu jgk die snappy kn??

CuTeMiUt78 said...

best kan.. klu duk kat MPH lama2.. kita dulu pun skkee duk lepak kat MPH tu

neezareef said...

agak bekurun x msk kedai buku..kekeke..dasat kan..abis asek belek magazine je..