Jun 13, 2009

More Picture

gambar nie di snap oleh onal..merangkap photog wanie
masa besday party wanie aritu ..
saje je aku letak..nak buek kenangan..

owh ye..ramai gak ye tak tau.
nurul@akak yg selalu aku sebut dalam blog aku
adalah my daughter ye...

rupanya masih ramai yang tidak tau..
atau tak percaya ..akak tu anak den..
gambar kat bawah nie
semua yang ade dlm gambar di bawah
adalah my family...
suami ku..dan anak2 ku..
yg selalu ade akak ngn fir..tp akak pun kurang ade dlm blog aku
yang lelain low profile..

51 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Anak Atty, 2 lelaki 2 perempuan ker Atty?

atty's said...

ita ~ yup..

zh-ena said...

oooo ader 4 org rupanyer ank k.atty..ingatkan 2 org jea

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Sama laa Atty.. Anak kite yg sulong & bongsu je yg active..

yg tengah2 ni pasif sikit...

Cik Wanie said...

kak atty...

la anak akak ker??
ingatkan adk akak,
(apun dah tahu kannnn)
mcm adk & kakak rupanya tau)

kak!!!
bila mau dating lagik nie!!!!
hurm

atty's said...

wanie ~ tu ar..nanti dtg gathering 28 tu kalo ade kt kl tau..

ita ~ tu ar..depa yg tgh lain skit..lagi yg laki no 2 tu.malus.hensem sgt..dia aktif kt myspace..no 3 duk ngn nenek, ayah..

ena ~ aah ..hehehe

Dee said...

wuyoo..gambar cun seh..leh ar frame..

mummYaeesh said...

yelah k.ty kan masih muda belia, sure la org ingat kakak tu adik k.ty..ahaks!

total sume..anak k.ty 5 org ek?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

rmai woo x caye akak tu ank k.ty...cm adek pon ley caye..k.ty awet mude ok..ape rahsia..??

Syima Syaz said...

bestnye dpt mak yg same minat..org keliling saya sekor pun tak minat blog2 nih.adik saya kadang2 baca,abang ipar saya rajin baca..yang lain2 malas..

Yan said...

a'ahla... yanpun igt anak kty dua orang.. sbb kakty takde cerita2 pasal derang... nape??
derang tinggal same ke tak?

Deqna said...

dah ada anak dara gituh... sonoknya macam adik ngak kakak jer..

kakyong said...

kak ty, tak lam lagi dpt menantu lah pulak... ;)
nurul dah form brp?

FazidElias said...

sebab akak ngan kakty macam adik beradik :D...

saya pun dulu, masa mula2 baca blog kakty ingatkan akak tu kakak kakty..ahahahah bila lama2 baca baru tau anak sulung kakty ghupenya :D

atty's said...

watie ~ kira balik betui2..jom ar jumpa..leh kasi tau..lebih detail..

yan ~ no 3 tinggal ngn nenek.nya..

CuTeMiUt78 said...

uish.. ada yg tak tahu ya kty.. takpe.. kita pun tau.. :D

MaDihays{Ida} said...

tul la, sapa yg tak caya tuh? meh saya luku kpale lutut dia.. mak saya pun panggil saya kakak x bererti mak saya tu kakak saya kan? kehkehkeh.. ops ter-emo lak,
kak ty best la dah ade anak dara leh tolong basuh kain baju ke, sapu sampah ke, bley share2 rahsia boypren.. kan kan kan? tapi akk share rahsia abah dia lar..

Anonymous said...

Очень было интересно читать, спасибо!

Anonymous said...

Спасибо

Anonymous said...

Хотя я уже и читал подобные посты, но не дает мне это покоя. Спасибо за пост.

Anonymous said...

Огромное человеческое спасибочки !

Anonymous said...

Хорошая работа!

Anonymous said...

Спасибо автору!

Anonymous said...

Да, информацию полезную найти не трудно, а хорошего друга - практически нереально. (

Anonymous said...

И здесь тоже не нашел ответа. (

Anonymous said...

Отлично! Поддерживаю автора. )

Anonymous said...

Отлично сказано!:)

Anonymous said...

Спасибо автору за проделанный труд:)

Anonymous said...

Прочитал, понравилось. Биг сенкс)

Anonymous said...

Согласен, в этом есть какой-то толк.

Anonymous said...

Очень доступно, мне понравилось:)

Anonymous said...

Этого-то мне и не хватало, спасибо:)

Anonymous said...

Получил море удовольствия, спасибо:)

Anonymous said...

Очень понравилось, спасибо:)

Anonymous said...

Мега супер-пупер новость!

Anonymous said...

Читал и плакал...) Такого нарошно не придумаешь.

Anonymous said...

Это точно )) Сам таким же пользуюсь.

Anonymous said...

Вот уж! Никогда бы не подумал! Спасибо за информацию.

Anonymous said...

Спасибо, информация очень интересная.)

Anonymous said...

Согласен с автором.

Anonymous said...

Ну что можно еще сказать?

Anonymous said...

Классно тут у Вас. ) Надо будет еще зайти.

Anonymous said...

Мне понравилось, спасибо.

Anonymous said...

Заходите на эротический чат на [url=http://atant-maibidu.narod.ru]эротический чат[/url]

Anonymous said...

Шикарно тут у Вас. ) Надо будет еще заглянуть.

Anonymous said...

Занимательно тут у Вас. ) Как-нибудь еще загляну.

Anonymous said...

Спасибо, пригодится:)

Anonymous said...

Интересно, спасибо. На своем сайте мы стараемся отразить самые последние события на мировом автомобильном рынке.

Anonymous said...

Не в тему, но я недавно посмотрела замечательный документальный релакс фильм "Вселенная глазами телескопа Хаббл". На торрентах есть. Советую для поднятия настроения. Радует глаза. Честно.

Anonymous said...

Спасибо, полностью согласен.

Anonymous said...

Прямо как в музыке. Те же семь нот, а сколько разных мелодий...