Jun 5, 2009

Lappy baru

lappy baru ni bukan aku yang punya..
tapi bos aku yang punya..baru je beli ari isnin tu
selalu bos suka beli brand DELL..kali nie
bos tuka citarasa kepada toshiba..mahal gak
masa aku g beli ngn bos aritu rm3k++

bos leh tak beli tuk i..yg kecik2 pun jadik le
just tuk blogging je..leh tak bos?
pang!pang!.pang!dush,dush..sekali bos kasi..
u fired ..!! ha amik ko..ngades mintak lappy kt bos..
wakakkaka...takde makna bos nak beli..kan nya ...kang tolak lak bonus..

jadiknya minggu ni tadi
aku bz skit menyiapkan report..
tapi penuh semangat ar sebab pakai lappy baru.
tgk kertas sana sini..bz oo..


Bila lar aku nak beli lak lappy baru utk aku nie..

p/s : tadi aku baru je dpt berita dr cousin yan aku..yg cousin ct aku nak tunang 1/2 August nie..jadiknya camner..aku nak tgk konsert Search..takleh ke kalo aku tak pegi..tak jalan ke majlis pertunangan tu nanti..masalah eh aku kena bawak mak aku selaku ketua majlis..ketua gubah mengubah ,..menghias bilik bagai.. .kensel ler nampaknya ..nak tgk konsert Search...bulan madu di awan biru..huhuhuh..majlis jauh lak tu kat Pahang.

35 comments:

Ms.Lilies said...

hehehe....akak anto mak akak pi majlis...akak tgk search wakakakka....idea yg sungguh x bleh pakai ni

atty's said...

lilies ~ jauh majlisnya ..kek pahang tu ar

mamaadam said...

alamak kty cemana nih tak jadik ler tgk konsert huhu cian..

LayarLara said...

alarrr pegi je tengok concerto tu... bukan dia menikah pun.. just tunang je...

kannnn?

mEiZ AraNda said...

hehehhe
tunang tu penting laa kak
jasamu di kenang ke akhir hayat kalau dtg.

all amy search tu bukan ingat kiter pun kalau kite dtg tgk konsert dia tu..;)

asna cute said...

Wow lawa yea lappy~

Anie said...

LAWA GAK LAPPY TU...

DR HARI TU DUK BODEK HUBBY TAK DPT2 LAGI...KEDEKUT SUNGGUH

honeylanz said...

akak, has pakai lappy toshiba M satellite. mmg 3k++ tp x sampai setahun ada vertical line kt skin. bkn scrash tp inside the screen. x reti nk explain. sib baik ada warannty..

Gina said...

Kak..lawonya laptop tu tapi mcm mahal la....anyway, psl majlis kat Kuantan tu, ulang alik ajelah ikut LPT 2 jam aje..hehehehe

arnirina said...

kena bulan madu di awan biru kat tempat lain la..hehehe..

julie^beth said...

kty kne jadi penyeri majlis, haruslah kne pegi.. nanti mst majlis jd hambar kalo kty takde..

atty's said...

julie ~ pandai je ko julie..hehehhe

arni ~ tu ler ke lain kaedahnya

gina ~ tu ar mahal..kty kalo beli..yg bese2 sdh.

has ~ oowh jdk gitu ye..

anie ~ nanti mesti dpt tuh..mestinya lah..

asna ~ mmg cute tp kan kty nya

ninie ` betui tu..tp satu kepuasan..hehehe

layar ~ kang kena sumpahan kang
camno.

finee ~ tu ar dah le lama dah tak layan konsert..

nURmALa mAZLan said...

bg kita je la tiket tu kak..ehehehe~

Mira said...

amboi kyatt...dah rasmikan dulu yek lappy baru bos tuh...bodeklah boss kyatt tu..mana tahu dia belikan lappy baru untuk kyatt plak..

atty's said...

mala ~ den lom booking lagi nasib ..

mira ~ bos mmg tak reti sgt pun mira..bos kyatt dekut..

ct rahani said...

ala kak.. bodek2 sket bos akak tuh.. hehehe..

ciannya akak x leh tgk konsert search tue.. nk wat camner.. x de rezeki..

ArPeGGiOS said...

anta la mak kty awal sehari ambik lewat sehari

lappy tu cun arrrrr.... buat je la macam harta sendiri....

atty's said...

ct ~ tu takde rejeki..

arpeggios ~ camtu ek..takpdt ..mmg buek cam harta sendiri yo..

neezareef said...

bos kty pn pndai tukau taste ya nk coba yg baru..coba kau coba...

alor..x dpt jmpa phewiittt larr

atty's said...

za ~ tu ar..kaco programe je ko.

Lina said...

k.ty welkam to pahang my hometown...
phewittt lappy baru...

Liza said...

cantik gak yer laptop nie, tringin gak

secretname said...

wow cantik tuu

fazid said...

issshhh susah gak nak buat keputusan nie...konsert search tu sekali aje ke kakty?

kakty....lappy boss merangkap lappy kakty gak :D

Dee said...

wei..kty..aku baru nk ajak rocking sama2 kat konsert search..x jdlah camni..dok umah diam2 sudah..

ikiqzana said...

sis.. seronok sakan la boss dpt lappy baru..
tggu majlis kawin le sis g majlis tunang cousin sis..
dpt g konset search..

lily lotus said...

silalah jual tiket pada saya...sekian thank you :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu..beblah bagi ekk k.ty..

mummYaeesh said...

tu akak guna..kira akak punye la tu..woohoo!
brand toshiba tak ramai org guna sbb tak trendy la kan..tp quality dia sgt bagus!sbb tu mahal!

Syima Syaz said...

wahhh lappy saya...

eh honeylanz...saya pun menghadapi masalah yg sama skrg.esok nak gi bawak kedai nak tgk mcm mane?nape ekk?kena bawak waraty kat tmpt kita beli tuh ek?alahai...takutnye lappy nih rosak.dah lah mahal...

Yan said...

akak minat search yer... ke along???

CATZ said...

anto mak ko awal2 ke pahang..pastuh..cabut tgk konset..lepas konset amazing race ke pahang semula..
heehehhe..

Ena said...

kalo kat Pahang jangan lupa singgah kat kuantan atty.. jumpa aku tau ihiks...

adenium said...

baru nak jeles...seb baik bukan kakty punya...kalau tak...harus jeles tau....

atty's said...

yan ~ kty ar..along mana ade minat2 nie..

ena..harus insyallah..

catz..wakakkaa.kalo naik heli..harus buek gtu