Jun 2, 2009

Kanak2 Bermain

Acara Majlis dimulai ngn game Musical chair..
memula aku ingat fir taknak main..tp rupanya dia masuk gak ..
tanpa aku suh..gegirl pun ..semangat nak masuk..
kelakar masa anak2 sebuk ..makpak pun sebok lebih over ko..
bagi semngat kat anak2..eh..


tengok red..napa le tu..ehhehehe..

pemenang musical chair..
teror anak merah nie main..
siap terdgr sore2..
mesti practise ari2 kat umah..
mesti abis kusi jiran pinjam nak practise game nie ari2..
tapi berbaloi ..monang..


game letupkan ballon..



acara nyanyi & potong kek..

fir senyum..
dalam hati berkata..
kalah ler i..(ckp aku, awek merah marah.hehehhe)
i makan le dulu kasi tenaga..

abang menang baju terhebat ke gitu ar..



fir bhusan..
bila ler mama aku nie nak balik.
aku udah ler bhusan nie..dah ar semua games aku kalah.
blogger nie kalo jumpa pokpekpokpek..


kalo ikutkan hati aku..nak jer
aku bawak je kete sendiri..tinggalkan mama nie..

p/s : for tuan umah liza..thanks again ,jemput atty's& co to yours house.
today is ILHAM besday..happy besday to ILHAM..

39 comments:

Ena said...

weh atty, fir ade menang tak dalam games? kalo idak, mmg r dia buhsan.. ihiks...

syareena said...

wala... bestnye kompol2. tadi bace dekat kak merah punye blog ... rupenya kak t pun ade ye?

~~ciklinn~~ said...

wah sonokknya kanak2 bermain itu...rebut kerusi ni mak2 n bapak2 pun kalo dpt main happy tau.. hahahaha

kak yatt kalo ada sesi main2 camni kat besday budak2 amat suka kan.. silap2 tak mau balik...

Dee said...

wah..game utk makpak xde ke? kty x join tiup belon tu? hahaha..

TiNiE said...

bnyk seronok bermain esp budak2 la..tapi kalau ada game for mak-apak budak tah lagi best..kan?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kak red da mnguap da tuh..teror da kacik tuu ekk men musical chair....huhuhuu

atty's said...

ena ` fir tak menang..heheh

syareena ~ den ado gak..heehe

dee ~ kty join game tiup belon th

tinie ~ wahaha.nanti makpak ober

N ~ wahahhaha ..menguap ke apa tuh..

julie^beth said...

besanya, kalo games budak2, mak budak yang excited nak main skali.. hehe

sama jugak, kalo games kanak2, orang2 besar mcm sy pon trasa nak maen jugak

julie^beth said...

besanya, kalo games budak2, mak budak yang excited nak main skali.. hehe

sama jugak, kalo games kanak2, orang2 besar mcm sy pon trasa nak maen jugak

[-suziey-] said...

hohhhoo..sonotnye...

nURmALa mAZLan said...

ahahaha
suka tgk budak2 rebut kerusi
tapi mesti mak² diorg yg excited nak suh duduk kat kerusi kosong kan kty..ehehehe~

CuTeMiUt78 said...

wah.. best kan bila main2 game cengitu... meriah

atty's said...

julie & mala ~ tu ar makpak lebih2..

suziey ~ sonot ngn happy

cute ~ meriah ade games2.

secretname said...

sy ms family day tiap2 taun dpt naib johan..bila nk dpt johan pon xtau la..huhuhu

neezareef said...

haiii
geramnye nengok kek

♥cybermummy♥ said...

bestnya birthday party cum blogger day out ... Kalau dekat rasanya nak join ...:P

atty's said...

sn ~ kena berlatih tu leh dpt johan

za ~ ari tu kan baru je makan kek..

cybermummy ~ kalo dak leh jumpa eh.

Y u Z z 9071 said...

meriah nampaknye..

wahh kty dengan anak bujang je ke...

Dakjaat™ said...

hahahah! kalau hari2 practice kat rumah .. habis jahanam kerusi .. :P :)

Media Cyber said...

seronoknya ... rasa macam nak jer terjun masuk dalam gambar tu .. ehhehee!

atty's said...

yuzz ~ kty ngn akak ngn fir

dakjaat ~ tu pinjam..kusi jiran tu..weh..

mediacyber ~ terjun ar..ekekekke

Zura said...

akhirnya dapat gak view page kak atty...hehehehe...

ains said...

wah... minggu mkn mkn la kak ty,.,,, dah boleh dah bc entry entry kak ty

ct rahani said...

meriahnya.. sonok nengok gambo2 nih..

Mya said...

meriah! seronok la budak2!
mak budak pun seronok kan.. hikss..

zh-ena said...

mmg meriah..heheheh kesian kat fir..bosan erk :D

rasp said...

cian tgk fir...
tapi nampak happening tul party tu :)

suhaila-ab said...

aku dah lama tak main music chair tu...tak cukup corum nak main kat umh..ahli 2 org je...hehehehe

FazidElias said...

waahh nie event kat rumah liza ekk...tunggu liza, tak up lagi citernye...meriah sungguh :D

Liza said...

meriah sebab guests smua happening...thanks yer atty sebab sudi dtg, jgn serik dtg rumah liza tau

Cik Wanie said...

wah wah wah,
bestnyer permainan music chair tue,
nanti kat PD nak buat jugak lah,
hik hik hik...

jgn lupa dtg yer:)
muahxxxx

adenium said...

kakty.... entri untuk aktivity org dewasa...ada ke..hehe

arnirina said...

sonok owh korang duk dekat2..leh jumep2! aku jauhhh!! waaa....

arnirina said...

sonok owh korang duk dekat2..leh jumep2! aku jauhhh!! waaa....

nadrahfihil said...

seronok nye brthday party... =)

mummYaeesh said...

bestnye..jeles tak dpt wat bday party yaeesh dis weekend!

mmg kak..klu game..mak bpk yg over gitew!

atty's said...

takpe watie..anytime leh je buek nya..

nadrah ~ tu ar happening..

arni..mai turun kl..

sid..wkkakkkaka

wanie ~ nanti jumpa di sana ye..

liza ~ thanks sebb jemput..

PerantauSepi1306 said...

uiksss meriah sungguh no :D

atty's said...

ps ~ meriah ngn sembang2..hehehe