Jun 12, 2009

Hannah Montana The Movie (2009)

citer nie mmg berbaloi tengok
banyak Adegan kelakar..sampai fir ketawa , kan main kuat lagi..
dah yang besh tu semua lagu2 mmg besh..ngn tarian..
nak last..ade lew skit..sedih..kenapa..tgk sendiri..

tapi yg besh..citer nie mmg lawak..sesgt..mmg berbaloi kalo layan citer nie..
sepanjang 2 jam..mmg penuh adegan yg sgt2 kelakar..

dari 5 bintang aku kasi 5 bintang jugak..
rasa cam nak tgk lagi jer,...

citer nie memang besh wok !!!!!!




As Hannah Montana's popularity begins to take over her life, Miley Stewart, on the urging form her father, takes a trip to her hometown of Crowley Corners, Tennessee to get some perspective on what matters in life the most.


******************************************************
Kitaorg tengok pada ari rabu 10 June 2009
Memula nak tgk Jangan Pandang Belakang..
tp tiket kol 9 sold out..
nak tgk citer monster tu pun, kiranya semua sold ar tiket..
nak booking tru phone kena amik 6 tiket..sapa lak aku nak bawa reramai..
nak tunggu kol 11 pm..lambat bebenor..jadiknya amik Hannah Montana..


33 comments:

Ena said...

wahh berbaloi gak akhirnye ko tgk wayang ek atty...
ni wat aku excited gak nak tgk wyg ni tp takut plak anak dalam yut terkejut ekekeke

joegrimjow said...

da tgok jugak
hehe
besh kan cite ni
huhu

Ietams said...

best eh citer ni... mcm nak pegi tengok la

Me, Mrs Taj said...

akak tgk wayang tak ajak saya!!! waaa....

suka Miley Cyrus..lagu dia 'The Climb' best...

Yan said...

mak aih.. nak booking kene 6 tiket.. ??? paksaan ke ape?? hehehe

Mya said...

kiut la minah ni kan..

oRanGeLiLY said...

best ek>?
kene tengok niiii

Nurhayati said...

kalau kakty kata berbaloi tengok harus pegi tengok jua.. nak bawak adik2, mesti dorang suka bangat ni =)

Dee said...

baru nk tya kty..best x jpb..tp arini org bg review kt hotfm..best..nk gi tgk wayang gak ar..

Anie said...

dengar2 gak ada yg ckp citer nih best

mEiZ AraNda said...

ninie suke tgk hannah montana kat astro tau .;)


best jer!!!

nURmALa mAZLan said...

kita nak tgk......
tp abg kita x nak...
x pe² nnt kita ajak kawan kita..eh, ada lagi kan cite ni kty?

*ayu* said...

nak kena g tgk la nih..
kak ty nih!

♥cybermummy♥ said...

my daughter minat gile ngan hannah montana tapi lum ada masa nak bawak dia gi tengok movie tu ..tapi since atty kata best ni yg makin xcited nak ajak my daughter =P ( mak dia lak over xcited sebenarnya )

Eazy Izzuddin said...

mmg besh cter nih kak...
eazy da tgk 2 kali
1st previem 3 days before cter ni kluar
second bile die dah kluar
x boring
hik3
xD

atty's said...

ena tu ar berbaloi tgk cite HM..nie..besg bangat

joe & ietam..besh ...wok !!

me ~ gi tgk..

yan ~ tu ar, suh booking sampai 6

mya ~ tu ar, tak jemu mata mandang

aan ~ g tgk.kalo takde teman leh ajak attyfir & co..banje eh..

dee ~ besh dee..g tgk ngn k.tina

anie ~ besh sgt..lagu2nya..kelakor..sgt2

atty's said...

ninie ` tu ar layan setiap sabtu kol 5pm

ayu & mala ~ harus tonton..lawak

cyber mummy ~ tu anak2 kty pun suka sgt..

eazy ~ tu arkan..ni rasa cam nak tgk jew lagik.

~~ciklinn~~ said...

alahi kak yatt linn mmg takder can lah nak tgok hannah montana ni... ape ke heii nyer laki aku nak bawakkk huhuhuhuhuh... sbb tu linn tak sabar2 nak anak pompuan leh teman tgok citer2 camnie... mcm kak yatt dgn kakak...

laki den kata esok nengok tranformer.... huhuhuhu lagi 2 minggulah gayanya jejak kaki kewayang..

kak, linn tak kompom lagi gi tak esok 28hb tapi buat masa ni laki linn okeyyy.....

zh-ena said...

guna phone ena ckp jea 6 tapi time amik tiket amik 2 jea heheheh
selama nie ok jea tak terima ape2 tindakan lg pun hehehe

atty's said...

ena..leh ek..ekeke..nanti den buek gak

ct rahani said...

lama tul x tgk wayang.. nk pegi asyk x lps jer..

Mommy Lily said...

saya pun suka budak miley cyrus tu comel gile la diaa

kakyong said...

dah lama tak tgk wayang...

atty's said...

ct gi le..sekali sekala..

mami ~ kty pun suka dia lagi akak..
kakyong ~ nanti leh ar pegi..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..da agak da..msti k.ty bwk ank2 g tgk nyerr...huhuhu

Ms Lola said...

Salam,
Oh,I mmg nak bawak anak I pi tgk citer ni. Dia suka HM!

rasp said...

alaaaa...i mmg wajib aaaa tunggu dvd..my doters yg besar dah tgk, pun kata best.

FazidElias said...

kakty dah letak rating tinggi...kena tengok nie...highly recommended by kakty :D

atty's said...

FAZID ~ MMG BESH..KIRA BERBALOI..NI KALO ADE NAK BNJER DEN..NAK JEW TGK LAGIK..

mummYaeesh said...

best ek??kena tgk gak ni!klu beli dvd confirm tak terusik!

atty's said...

watie ~ sgt besh.high recommended nie..

adenium said...

nak tgk... tapi tak tertengok2 lagik ...bila lah nih....

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang betul2 enjoy fir ya kty, smpi ketawa besar.. kty, lain kali kan.. ajak kita tgk klu nak booking tiket..