Jun 4, 2009

Berjaya Times Square & Saman

saman yang settle..

niee ler anak dara banyak songeh aku..

aku dan anak bongsu aku..
ade lagi ye anak2 aku..jgn ingat dua ye anak den..
yang lain malas nak ikut.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lepas pergi kenduri umah shasha & sharin ahad tu
Akak suggestkan kitaorang ke Berjaya Times Square
dia nak g beli dress ..

Yang along lak..ingatkan kojap dia lupa anak ngn bini nya kalo dah shoping mesti lew lamakan..ate rambang mata..banyak pilihan..lagi lew akak punya ler payah nak pilih..
kalo aku slim mcm dia..senang je aku pilih..

rupanya kami amik masa dalam 2 jam jugak..ler kat dalam tu..
along ngn fir layan main games..aku ngn akak sopink..tp sopink baju akak je leer.
sebab kat situ..nan ado size acik ..yg gebus ini..

keluar jer..lepas selesai sopink..
tgk kat cermin kete dpt surat saman..adoii..
tapi isnin tu dah suh..along bayau..nasib kena rm30 jer..kalo kena 300 hengget..
nampaknya taun ni takyah ar beli baju raya ko kak..ate aku dok bayau kan saman..tu..

32 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

Parking kat area mana sampai layak dpt surat chenta tu? hehe..

atty's said...

ct ~ parking tp jalan je lew..along rupanya .

neezareef said...

skali kena saman daaa

FIESYAH said...

sabor je lah...best2 g shopping kene saman dah!

julie^beth said...

best kan shopping. kira terel lah kty shopping 2 jam aje.. kalo sy, sampai kne halau, lampu kedai dah tutup, pintu kedai dah tarik, paking dah kne clamp, baru abeh.. haha

ninie said...

bestnya akak soping ngan anak2... anak2 dah beso senang eh kak..tak sabo nak tunggu anak beso mcm akak..senang nak berjalan...

atty's said...

za & fiesyah...besh sgt sopink sampai kena saman ar

julie..tu sbb ade org tunggu kalo berdua je ngn akak..tak ingat nak balik..

ninie ~ nanti mesti besh leh sopink ngn anak kan

DYLA said...

besar dah anak dara akak. dah mcm adik dah ha..

watie said...

hehhe..sopink.. maunya nak kejap...

ala kak.. kekadang orang lelaki nie pun banyak songeh n lama gak kalau sopink..

re: thanks 4 d wishes

Dee said...

ko parking kat mana ni kty kena saman? apsal x parking dlm times square? sib baik 30 je..

atty's said...

DYLA ` TU AR TEMAN KTY GADUH

watie ~ huhuuh..

dee ~ tah along..mana tah parkingnya

ArPeGGiOS said...

kat time square memang panas kalau parking menyalah... cepat jer pak polisi datang

nadrahfihil said...

kakty... sy pon slalu kena saman... hehe bdk2 zaman skrg.... huuu trend tu kena saman... if tk...tk challenging! heeeee

mamaadam said...

aduss kty cakap pasal saman, finee ada banyak lagi kompaun lum setel huhu, kompaun parking ler

Mya said...

kena saman? laa.. takpe.. rm30 je kan.. hehe..

TiNiE said...

oo dah ada anak dara..
ingat kot si fir tu jer anak kakty..heheheh

nURmALa mAZLan said...

akak ni mesti parking kat belakang times square tu kan?? mmg banyak kete park siu dan mmg selalu je polis/dbkl cari mkn kat situ..kita tau la sbb kita kerja situ..ekekekeke~

len kali park kat dalam t.sqare tu kak..mmg mahal..menyampah.. lebih dari 4 jam kena RM10..boleh la tu dari kena saman kan..

parking mid valley pon x mahal cam nih

ct rahani said...

alahai ciannya kena saman plak.. hehehe..

atty's said...

gios ~ tu ler dah cakap ngn along..

nadrah ~ hehehe..selalu ye kena saman

finee ~ bayau cepattau

mya ~ aah ..hehehe dah settle

tinie ~ ade ramai anak ku tinie..

mala ~ oowh keje situ ye..

LotsOfLove-Pearls said...

..kena saman lak.
huhu..

aRe_uDear said...

wohooo kone saman nmpak kak oii.. hehee..bayo jgnx bayor ekekee

FazidElias said...

ayoyoyo... pak polisi kasi surat cinta :D

sweetfiza said...

baca pasal k.ty kena saman ...
fiza pun dpat gak ari sabtu ari tu ...
gi jom heboh kat danga bay, parking plak tepi jalan jek ...
syok ler abang2 polis kat sana menulis surat chenta....
ihiksss....

Hezesuze said...

sib baik 30 hinggit...aduyaiii..so next time kene b carefull ek kty ...jgn gatei2 nak dok park celah bedah kekdahnye..huhuhu

atty's said...

lol,ayu,fazid,den dpt hah surat cinta.

fiza ~ lor..dah byr lom.lambat kang payah nak dpt discount

ze ~ serik den lopeh nie

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kt ctu mmg rambang mate klo nk sopim dress....akak y slim pon ssh nk cari ka...

atty's said...

N..MATA RAMBANG..TUH..

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. sopink sakan.. skali kena saman la plak ya kty

mEiZ AraNda said...

hahahahha
nak gelak kak bile kate kat along tu kalau saman 300 potong li baju raya dia..;)

cian dia kak........hehehe

mummYaeesh said...

mana baju yg dibeli tu kak??nak gak tgk!

atty's said...

rina ~ tu ar..

hanem ~ ptg baget akak..kan along hheheh..

watie ~ kalo nak tgk..g besday wanie..

sall... said...

huyoo...layan la blog ni.best2.