May 20, 2009

Zamarul, Diana akhirnya bersatu

SWEET AR KALE BAJU..AKU SUKA KALER GREY KAN.
JADIK AKU KATA BAJU DIAORG SWEET
CANTEK AR BAJU


dapat award dari AinNur Farihah
canteknya award nie hijau..
thanks tau kasi kty..

award ni kty nak kasi semua followers kty..
sila amik yer..

29 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

k.ty..kenduri uma zamarul x g ke..da dkat sgtt da tuu..

Liza said...

Sweet kan, tapi lama sungguh becinta kan, harap kekal ke anak cucu.(Atty, check email ye, liza ada email something kat atty)

~~ciklinn~~ said...

linn pun suka baju nikah tu..cantikkkan..

Yan said...

mmg sweet kak..

this week kenduri adlin ngan emilda plak..

Big Mamma Bukhari said...

kawin jugak akhirnya ha diaorang ni!!

:-)

tq kak.. rajin visit t!!

take care..

neezareef said...

nice ahh color bj diorg
dah slmt jd suami isteri..
berkat doa org jugak tu..mmg dah jdoh diorg kan...

za amek ya award ijau tuu..

eya said...

yeah..da tawen la dude ni..jande dia da tawen lg ke x ek..

Mira said...

suka sangat tengok couple ni walaupun sorang duda sorang dara. diaorang ni sama2 setia. walaupun bercinta lama berjinggut tapi akhirkan ke jinjang pelamin jugak.

Mira pun suka ngan bagi tawen grey dorang ni. cantik..lagilah bertambah sweet.

atty's said...

N ~ AAH DKT..TP TAK DIJEMPUT PUNG

liza ~ kita doakan diaorg kekal ye..amin

ciklinn& mira& T ~ tu ar baju sgt cantek..

ZA ~ AMIK ar

eya ~ tu ar kan..

cik r33n said...

kite ni follower kty ke ek? tak ingat, pg td mkn semut.hikhikhik

CINTAMANISZ Lite said...

Hmm..cantik betul Diana Rafar tu kan..

Me, Mrs Taj said...

akhirnya kawen jugak derang ni..bj grey tu mmg canteq! org dh canteq pakai apa mesti canteq!

nURmALa mAZLan said...

Alhamdulillah, kahwin akhirnya diorg ni.. Biasa artis kalau berkepit lama² sure x menjadi.. Diana ni anak buah kwn kita. Katanya diorg ni nak kahwin dah lama sebanarnya kty.. Tapi parent diana x setuju. sbb x setaraf~ Tapi dia kata diana ni baik sgt..Sopan compare to Linda

LeenA said...

btol kty..baju dia sgt cun...sye pon sukakk...



KTy..thanx award tuh KTY..cayanglah kty..

sye amik yer..

Mya said...

baju dorang yang hijau tu pun cantik!

lie_nurulz said...

oh,mmg cantik kaler baju derang tu..

kak,award tu saye ambil nnt ye..
thanks..cayang kty..;)

aRe_uDear said...

Suker gak kaler biru lembut tue.. tenang jer bile pandang.. ermmm redup mate..

FazidElias said...

alhamdullillah.... suke tgk diorang berdua...sweet je

Anie said...

anie pun minat kaler tu...
sesuai lah dorang..

mamaadam said...

lawa tul pasangan ni kan, macih kty bg award

rasp said...

smoga berpanjangan jodoh dorang nie sis..
and true sis..mmg sweet je

ArPeGGiOS said...

errr..
zamarul gigi kunen yang amat

syanis said...

hihihihi... ain x suka... dua² pengantin itu... ekekek

mummYaeesh said...

mmg cantik ar kak baju tu!

Faizah_Haris said...

cantik laaa...org nyer pun sweettt....rasa nak bersanding sekali lagi je ngan hubby...hahahah...

kak ty....nak amek award tu bleh? tak kire amek jugakkkkk hehehe

Ena said...

eh atty, dlm paper dia kata kaler biru tau bukan grey...ermm musykil nihhh

atty's said...

ena..ye le kot kaler biru..tp mata aku nampak grey..ehehehe

Mrs LVoe said...

baju depa mmg cantik. color dia pun mnawan

CuTeMiUt78 said...

ha'ah cantikkan kak.. oh ada award ya.. eemmmm kita ambil ya kak