May 23, 2009

Sabtu

Selamat pagi..semua..(kalo baca pagi ar...kan..)
macam biasa ,sabtu aku keje...kecuali public holiday..
sebab dah biasa bangun awal..kol 6 gitu..
lepas solat semua..kol 7 aku kuar umah cari breakfast utk anak2 ngn along
lepas tu suh adik amik kat bawah
aku terus g keje..hehehe..walupun aku masuk kol 9..tp nak buat apa..
malas dah aku nak turun naik..

seperti biasa kalo ari sabtu bos aku tak masuk..
kalo masuk pun leh kira ar brp minit..

tapi dalam kol 11..nanti aku chow ar..kecuali aku tgh layan movie kat youtube..
tersyiok jadinya lambat ler aku balik..

tadi lalu depan umah Zamarul..
ari ni aku rasa Majlis menyambut menantu belah Zamarul.
khemah kaler Maroon..

Semalam tanya adik tak dpt kad jemputan ke..dr anak eh.
adik kata takde..

kalo ade leh gak gie ..snap2 gambo..

12 comments:

honeylanz said...

selamat pagi kak atty!!!
has pun keje hr ni. kt opis ni alternate Saturday..kol 1 jap lag chow ahh

zh-ena said...

selamat pagi k.atty..sama la kita bos takder..ngadap internet smp kol 1pm la nampaknyer..tapi tu la nak blk awal gak..bosan la

Cikgu Ayu said...

selamat pagi....saya layan kartun mickey mouse kt umh hehehehe, seronoknya lepak2 kt umh...

Yan said...

yan keje gak sabtu. tp sabtu alternate lg.. sabtu mgu genap cuti.

:. aYu .: said...

ayu pun half day..
so..ape lagi..
menonton you tube gaks..hihi

mummYaeesh said...

klu bos k.ty dgt beberapa minit jerk pastu k.ty just layan youtube watpe keje ari sabtu??woohoo..

syareena said...

selamat petang...

hehe

PerantauSepi1306 said...

uikksss kirjak di hari sabtu ye ;D

Gieyana said...

wahhh siap bleh layan U tube lg kat opis erk...hehehe

Fauzieah said...

nnt jwb tag yer kat blog kita..
hihihi..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N nmpk bunting kt tepi2 jalan jek..zamarul & diana...

atty's said...

N ~ kty ade lalu kt kemahnya ..meriah ar..konsep garden wedding lawa..byk bunga kaler pink