May 29, 2009

Nasi Kukus


nasi kukus..



bagi aku rasa nya biasa je..dan tak brp sedap..

mcm makan takde lauk je..cam tak berbaloi je..
ayamnya tulang je..lepas tu ade le kasi
kuah apa tah semangkuk keci,l.tu nmpk ade timun..ade sos cili..
sangat le simple..
masa aku gie kedai nie..
mmg itu jer menu yang ado..
sebab dah msk..layanzzz je ler..
tk sedap pun..aku ni kuat makan kan..
abis jugak le ...tak baik membazir..
aku makan kat kedai lesung emas..
patut ler baget sgt..nak bayar installment lesung emas tu kot..
im sorry..customers is always right..


tag n award...


Tag ni dtg nye dr sisyanie...thanks
kerana selalu ingat kty nie..hehhehe

1-copy badge"2009 CUTE'S BLOGGER AWARD"untuk letakkan diblog anda
ok done..

2-Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda?
aku dpt award ni dr sis yanie..yg sgt comey..


3-Setiap blogger mesti menyatakan beberapa fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di tag).

kerja aku kat opis..asik kira-kira-kira..
kalo tak kira-kira..aku dok tenet..tenet..sampai mata naik juling..

4-Anda perlu memilih 6 award seterusnya dan menyatakan pada mereka di blog anda....

'The blogger Award Friendship goes to'
Jentayutiara
sham ummi echa
ena blog
Neezareef
dee
ciklinn

20 comments:

Ena said...

ceh! igt ko yg masak ihiks..
anyway thanx for the award...

genny da bomb said...

kak, pi la makan kat kedai nasik ayam periuk besar tu kak..hehe bagi saya sedap le..ayam penyet tu dh try??ok gak...payah2 akak gi yankies hut le kak...hihi..ishh byk sgt kedai makan kt bangi ni dh pening nk sajes yang mana

atty's said...

genny..

kty ni mmg suka jalan2 cari makan..kedai2 baru kt bangi nie je masih tgh tawaf..hehehe

Hezesuze said...

laaa ingatkan nasi lemak kukus air tangan kty...ujung2 mkn aje ek...

wah kedainya nama lesung emas...dsbbkan kty kata nasinya xsedap apakata tukar nama kedai ke lesung batu...wakakaka

atty's said...

ze ~ wakakakkaka..gud idea..eh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bg N nasik bese gn nasik kukus same je...len r nasi bese gn nasi lmak ke nasi aym ke..br r dpt beza..huhuhu

syareena said...

wa... lesung emas tu...

kdg2 kite arap nak mkn best skali p kdai ntah pepe huhu sakit ati je ek?

lily lotus said...

uish jgn smpi juling kak, kang susah nak repair :P

Ummibatrisya said...

memang tak best kalau kita dah terbeli makanan yang tak sedap dan mahal :(

atty's said...

N ~ KTY SAMA AR NGN N..bagi kty kukus ke idak ke ..masak dlm rice cookeer..ke takde istimewanya ..

lily ~ heheheh

ummibatrisya..tu ler pasal..kalo sedap mahal okeh..

neezareef said...

yeyyyyyyyy
dpt award
jom naik vespa reraamaii

rasp said...

teringin nak tgk lesung mas tu :D
indah rupa dari rasa ek sis :)

atty's said...

za ~ amik ar

rasp ~ tu ar..ingat ade le gulai kawah ke apo..rupanya itu je menunya ..

joegrimjow said...

best best dpt
huhu

Dee said...

yey2..dpt award..mgu dpn gantung ye..tq...

mummYaeesh said...

tp nampak cam sedap jerk kak..ke weols yg tgh kebulur ni!woohoo

[-suziey-] said...

nmpk menarik..tp xsedap eh..hmmm...

[-suziey-] said...

nmpk menarik..tp xsedap eh..hmmm...

CATZ said...

aku baru bercadang nak try makan kat lesung emas ni..selalu lalu tak pernah singgah..
taksedap ek...?
harga?..mahal?..murah?,,berpatutan??

Syima Syaz said...

kak atty
dulu masa office saya kat menara southern bank, ada nasi kukus...pehhhh sedap gile hingga menjilat jari kaki.
dah lame tak makan....since pindah ke menara ming!