May 2, 2009

Konsert AF

Malam Nie..aku takdpt ar tgk konsert..
sebab malam ni ade kenduri kan..

yang sedihnya..lak..
sok ulangan pun tk dpt tgk jugak...

http://www.emocutez.com

http://www.emocutez.com

14 comments:

syareena said...

hehe ade gak yg sedih x pat tgk AF ye... jgnla gitu byk kali di ulang2 nnt... astro la ktkan mengulangla kejenya...huhu

joegrimjow said...

xpernah tgok ag yg live kat tb
ok jew
hehe

baayah said...

salam atty....
wah, atty skrg dh jd mak andam ye... bagus tu...nanti ada modal, blh la buka kedai andaman sendiri.....

Liza said...

Takpe atty, byk ulangan kat astro nanti

Yan said...

hehe kite pn termiss awal2 konsert td..
kak.. tak pat tgk ulangan bule tgk kat blog joe lee atau SM..

Nurhayati said...

kakty, Aisyah & Claudia kuar... nanti ada AF Masuk.. ramai jerit Airil...hihihi

*ayu* said...

hadoih..sib baik ayu x follow.. x pe kak ty.. astro kan suka banyak kali ulang gitu kan? no worries..

Idida Aziz said...

xpo kak.. youtube kan ada...hehehe

mummYaeesh said...

aishah + claudia kuar...
menyampah..nnt ada undi masuk...
rasa tak fair utk student yg tinggal..
sbb selalunya klu ada afmasuk sure student yg masuk blk tu akan jd no 2..cth..linda dan lotter...

purp said...

alah.... ulangan nya byk lg.....
AF kononnya buat kejutan... AFMASUK!!! mmg terkejut.... terkejut sbb tak sangka AF sehampeh ini. nak layan kt youtube pun rasa x berbaloi. nak kene carik cite lain yg bleh dilayan hari2 time makan ni......

neezareef said...

alor kty
tetiba je principal tiara wat lakonan x menjadik..
ape2 tah
dah kuo tu dah ler nk masuk2 bakpe..
kalo btl2 nk masukkan masukkan je awokkk huhu

Ena said...

atty..
aku ase ulangan dia ade sampai 4..5 kali so aku ase ko memang leh tengok r ihiks...

nenekrock said...

claudia dgn aishah terkeluar kak
che x phm apa yg si tiara ckp AF masuk tuh

CuTeMiUt78 said...

takpe kty.. astro akan sentiasa ada ulang tayang punya..