May 29, 2009

Jangan ganggu..aku bz..wahahahhahaha

Aku sangat bz saat nie..
sebabnya aku tengah membungkus hadiah-hadiah.
ingat nak bungkus malam nie tapi aku tak tau balik dr kenduri kawin tu pukul bapa
lagi pun cadang nak gi up town..ke down town ke..
pusing-pusing town ngn along malam nie

pakai baju kurung dan along pakai baju melayu pusing town..ehehehhe
jadiknya tah bila aku nak buat kerja bungkus membungkus nie..

sok lak aku keroje..
nie pun tak settle..sbb ade hadiah yg tinggal kat umah..


p/s: napa aku bungkus diah..opis aku nak buat lucky draw ke ? jgn harap..ar..company kilang kicap nie nak buat dinner ke apa..bfast pun takkan disupport..hehehe..sok ade byk majlis..jemputan..makan2..makan.makan..

13 comments:

Precious said...

Halamak! Nak kacau gak! Hih hi hi hi ... alaa nak cakap hepi makan2 jer .... hepi makan2 yer!

atty's said...

precious ~ wakakakkaka..cam tau je ko nie ..ar

Ena said...

ceh! ingat nak bg aku pezen tu..
aku kan kebuluqkan pezen2 owang ekekeke...

syareena said...

sempat lagik bawa hadiah utk dibgkus ke opis...

kagum2

Dee said...

utk aku xde kty? wakaka..

atty's said...

ena..wahahaha.
syareena ~ tu baru beli..time lunch our.

dee ~ ko nya bulan depan lak eh..

neezareef said...

bungkus jgn x bungkus kty...

neezareef said...

happy weekend kty..
klu g mane2 tu take good care

honeylanz said...

akak..bungkus cantik2.. ;)

mummYaeesh said...

ingatkan bz keje opis td ghupenye keje peribadi gitew!woohoo

makan la selagi bleh makan..gitew!

atty's said...

za ~ happy weekend..

has ~ hehehe

watie ~ ekekeke

Cikgu Ayu said...

br jer abis dok bungkus adiah gak ni...dpt jemputan sampai 5 tp rasanya yg pegi 1 jer kot..tp adiah tetap kasi la tanda ingatan n trima kasih coz sudi mjemput ;)

zh-ena said...

ader masa kat amner2 pun jd la kan..harap dpt bungkus hadiah tu