May 16, 2009

Benci Cikgu Sejarah

Dari form 1 aku sangat minat subjeck sejarah..
mesti dpt markah 95% paling tinggi 98%

mmg subjek yang sangat aku suka..aku tak tau napa..
naik form 5 cikgu sejarah aku seorang yg gumuk..

tapi bergaya..tiap kali mengajar mesti up to date
walupun dia gumuk..

yang tak leh tahan..dia punya kasut ar sampai 3"
tu yg kitaorg semua kdg pakat menyakat cikgu..

kdg masa cikgu ngajar leh kitaog buat2 bunyi
siap adew sound effect..
http://www.emocutez.com
"tolong saya..saya tak larat nak bawak pompuan gemuk nie"
sampai gitu sekali kitaorg sakat cikgu tu..

cikgu tu bengang sampai cakap ..
kitaorg takan lulus subject dia..huhuuh
http://www.emocutez.com
jadiknya aku & geng pakat taknak amik subjeck sejarah..
walupun itu feveret aku.

jadiknya aku amik geog..
sangat tensi ye amik..subjeck nie..padan mukakan ..tu ler daulat lagik kat cikgu..
http://www.emocutez.com
utk cikgu tu..ampun kan saya mengata cikgu..hehehe..kira halal ye cikgu..
SELAMAT HARI GURU ...CIKGU..
http://www.emocutez.com

seblom amik spm..dah minta mahap kat semua cikgu yg kitaorang sakat,,
maaf ler masa tu jiwa remaja..heheheh..
nasib aku tak jadik cikgu..kalo tak mesti ade anak murid lak ejek aku..ate aku pun gumuk.
tapi aku idak pakai tumit ye selalu..kecuali kalo jumpa customer..tu pun masuk kete tuko sipar jamban..kat opis pun pakai sipar jamban je..kan ade sapa nak tgk kalo aku vogue giler pun..aku je sorang kat opis..
http://www.emocutez.com

15 comments:

aianna said...

wuaa dr form1..subject sejarahlah yg paling rai xsuka..siap kat exm paper tulis: sy xminat sejarah..(sory cikgu dashimah) tup2..pmr..sej ttbe B..miahaha daulat tak suka sej..cacat slip result..cet

Anie said...

kty suka sejatah yer...
anie paling tak suka lah..

zh-ena said...

kami pun satu class suker nyakat cikgu math..bila dtg sek mestu dr kepala smp la ke kaki mesti 1 colour la semuanyer..dr tudung kepala, baju di pakai, kasut n handbeg..semua 1 colour heheheh lawak la ciktu..tapi aper2 pun cikgu tu mmg baik..tak ingat la name cikgu tu hehehehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N x sukerr sejrh....kne hafal2 manyakk woo...

honeylanz said...

suka la sebject sejara..x yah pikir..baca n hafal fakta. x suka maths..

mummYaeesh said...

tdkkkkk...tak suka sejarah!
ahaks..bleh eh k.ty takyah amik sejarah??time ktorang wajib tu!adeh...pn. satini nama guru sejarahku!gomok juga tp india!

CuTeMiUt78 said...

uishhh.. peminat subjek sejarah rupanya kty ni.. kita tak minat sejarah.. tapi tu semua tinggal kenanangan kak kty..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

NAKALkan kita time skolah dulu?

suka BULI cikgu walhal dorang ikhlas nak ngajar kita.. Rasa cam nak pegi cari cikgu2 ni, nak minta maaf & minta halalkan ilmu yg dorang curahkan!!! :(

[-suziey-] said...

hahahaa..jarang dgr org suke sejarah..sy xsuke geografi..ekeke:D

TiNiE said...

salam singgah...
saya adalah sgt tak suker sejarah..
tahniah utk kty...
apa2 pun kenangan silam adalah indah bila sesekali dikenang...

Yan said...

kak ty lain pesen lak ngan yan...
yan tak ske bebenor ngan sejarah..
lgla cikgu yan dulu ke bawak rotan.. nak kata rotan pun bukan nak kata buluh pun bukan.. dahler panjang.. tebal lak tu.. mmg MENGERIKAN...

Nurhayati said...

subjek sejarah saya paling tak suka, bukan ape cikgu sejarah suka tanye soklan, pastu yati gak dia aim cam takde org lain.. tension rasa. pastu kalau tak leh jawab kena naik kusi.. takpun dok luar bilik darjah huarghhhh tapi sebabkan dia camtu la, saya akhirnya dapat keputusan sejarah dgn cemerlang nye.. Terima Kasih Cikgu Saidah

arsaili said...

salam..selamat hari guru...saya pun kureng minat sejarah kerna guru nya....sebab tu la tak leh score kot ahaha

FazidElias said...

kakty nakal...tapi semua nie la meninggalkan kenangan manis dan pahit kan...

tak pernah suke subjek sejarah... selalu tido dlm kelas wakakaka

Cikgu Ayu said...

sejarah mmg xsuka sgt...sampaikan tlupa nama cikgu sejarah hehehhe maklumlah dulu2 buku teks sejarah tebal gila...

tp skrg dah jadi cikgu sejarah ting 1..buku sej sekarang mmg padat dan ringkas n suka lak ngajar subjek ni..sentiasa mpelbagaikan teknik pengajaran agar bdk2 xbosan n cikgu dapat ngajar ngan ati yg puas