May 17, 2009

Baju untuk di Jual-iklan



semua baju-baju yang cantek ini adalah utk dijual..
kalo berminat sila KLIK SINI
harga berpatutan dengan kualiti yg terjamin..
segala urusniaga sila berurusan ngn owner blog yer..

p/s : kty support kawan2..entry nie akan diltkkan 24jam..utk promotion.

kalo ade yang berminat nak kasi hadiah kat den boleh jugak kasi baju nie..ehehehhe.
owner kedai tau brp size baju den..ampun...ehehehhe

STICKY MODE ENTRY

18 comments:

Mira said...

cantik blouse ni kyatt...tapiiiii...saiz mira tak ada...tak dapat nak beli..cuma dapat tengok aje...

re : kyatt tak pegi umah kzue ke ari tuh..agaknyer bila leh jumpa lagi yek

syanis said...

wah,,,, cantek... cantek...

ZaiY said...

ingatkan atty wat biz baju tadi..cantik2 baju, jap lg sy pi intai..heheh

neezareef said...

br tgk gambo dah tebayang2..
ade sape2 nk spnsor??
angkt tgnnn

Mak Su said...

moga berjaya bisnesnya :)

nenekrock said...

cantik kenan sgt yg ijau tu kakkkk

Dee said...

kty..yg dee nk bg lg cantik ar dari ni..kehkehkeh..tp support bisnes kawan..bagus2..

CuTeMiUt78 said...

cantik la kty.. tapi kan idok ler ada size yg sesuai ngan kita ni..

[-suziey-] said...

tantek la color ijo n purple tu..i likeee:D

zino said...

dah dapat gaji ke nak beli tu hehe

mummYaeesh said...

k.ty awat tak mention skali suka yg colour ape..ahaks!

Mrs LVoe said...

gud luck kak atty :-)

Cyberwira said...

salam katy.. maaf ler sebab lama tak komen kat blog akak..selalau gak jenguk..tapi tak komen2.. anyway thanks sebab selalu lawat dan beri komen kat blog CW... oo skrg kty dah berniaga baju yer.. bagus tu.

atty's said...

cw ~ tau ko selalu sebok takpe..free ko jengah le blog kty nie yer..
tu kat kedai kty cw..kedai kwan..
sha ~ heheheh

dee ~ tak sabau nie
watie ~ nak kaler apa2 je..semua lawa ko...

cute ~ tantek2 kan

mak su ~ tq
zino ~ tu ar enggak ade duit nak beli nya

khaiza said...

saya pun suka sejarah..menarik kan sejarah..kelakar pun ada sebab tak suka cik gu je..hehehe

Insaflah said...

Sudah rambang mata.

dilaOHdila said...

salam atty.....
memang buzie sokmo aku bulan ni atty
nweek nak gi zoo, hang tak mau join ka

Wah dah ada business baru lar nih no
makin hebat tu, cayalah
moga success

Muhamad said...

infinity downline has now reached the malaysia. To all Malaysians go register now visit this site .. "www.kuasa100.com/?id=1infinitydownline" or "www.infinitydownline.com/?id=anep90

Program tengok video dapat duit..layari laman web untuk mengetahui program ini dengan lebih lanjut.. " www.kuasa100.com/?id=1infinitydownline " Untuk berbahasa Melayu dan " www.infinitydownline.com/?id=anep90 " Untuk Bahasa Inggeris..Anda tidak akan rugi setelah mengetahui RAHSIA program ini...