Apr 20, 2009

Tak tau lagi

petang ni aku tau ler jadik ke idak nak ke hospital kelang..
sebabnya may be nak bertolak dr umah pun dah dkt kol 6..kang jem bagai.

lagi pun cousin aku cakap.
kan leh tgk..kecuali makpak baby je..

apa-apa keputusan terpulang pada mak..
kalo mak nak pergi aku bawa..tak dpt tgk baby ..
dpt jumpa nenek pun kira orait..

tak tau lagi..apa citer terkini ngn baby..harap semua okeh.
**********************
dapat award dari sis rasp..
thank you so much..seksi ar..suka..elegent..gtu.

9 comments:

zh-ena said...

semoga baby akan selamat n sihat..

katty duk maner kat tasik biru nnti?? blh la kita jumpa kan..lepak kat tepi tasik biru mesti syokkk sambil tu mkn grg pisang n pekena ABC :D

[-suziey-] said...

kty nnti update brite pasal baby mak tam tau..

CuTeMiUt78 said...

kesian la baby tu.. apapun nnti kty updatekan lagi pasal baby ni ya.. sedih aarr dgr citer pasal baby2 ni

p-na mama oja said...

jamm ya x tahan tu...

zino said...

semuga semuanya selamat ..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wohoo...kelang mmg jem sesajo...

mamaadam said...

kty kalau tak dpt tgk baby pun blh gak kty gi, kira mcm bagi semangat la kat maktam tu, cian dia.. cedih ar pk baby tu

rasp said...

sis nanti if gi, update on the baby k...i doakan yg terbaik buatnya..

and thx sudi amiks awards tu...

Anonymous said...

I should digg your article so other people are able to look at it, very helpful, I had a hard time finding the results searching on the web, thanks.

- Murk