Apr 30, 2009

Tak Payah Ke Pasar...



Kawan Aku nie ade buat bisnes supply dan hantar
barang-barang basah seperti ikan,sayur segala mcm barang basah utk
keperluan rumah, restoren,kedai..

untuk kita yang malas nak ke pasar..leh order je terus ..dr norish_nazli
untuk stok lauk 2-3 ari atau seminggu..atau untuk kenduri ke..kedai runcit ke..

untuk info lebih lanjut ..slik klik pada gambar

9 comments:

ciare (^_^)v said...

Ya Allah...bestnyaa sbb pasar dtg kat kitaaa =D

Abang Long said...

Yang pasti. Kita sudah semakin kurang bergerak.

*ayu* said...

uii.. terbaik la!!!!

thnks for the info kak ty!

Nurhayati said...

zaman skang semuanya memudahkan kita.. soping online.. skang ni soping barang pasar pun leh online.. best betul.. makin malas la nak kuar dan pasti makin laju la duit kuar cam air.. hihihi

MaMaQaYPo FaMiLy said...

makin caggih.. ada pasar bergerak lak ni!! secara online lagi!! hhihik

masviona said...

wah best jugak gini ek...nak gi terjah blog dia lah...tq kty...:)

ains said...

boleh anto spi ke sepang ker kak ty

nenekrock said...

heheheh
skang canggeyyy lelebey dh
paso jual abahn2 bsh pn dlm tenet leh oder...alhamdulillah ada kemajuan

CuTeMiUt78 said...

wah...bagus la klu camtu kak kty..
takyah susah payah nak kepasar dah