Apr 23, 2009

still remember ?@


TAG MASIHKAH KAU INGAT???
kali nie aku dpt tag dari ciklinn
ciklinn ni kalo uols tgk dia akan type..
nama aku seperti ini kyatt....
itu adalah aku yer...jgn tak percaya..
nama ini diberi oleh ..group yg havoc lagi meletops kalo jumpa..
TKB FOTOPAGES.

1) Tempat pertemuan anda dan suami utk pertama kalinya …
kenal along sejak aku darjah lima lagi....
2) Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan…
sebab kenal dr kecik..dan aku merupakan rakan karib adik dia. bila aku dtg je umah dia..dia suka panggey aku ngn panggilan ... ROSEYATIMAH..(menci betui)

3) Tempat ‘dating’ di mana dia meluahkan perasaan pada anda …
Kat bukit bintang masa tu malam tahun baru..dia cakap pun aku tak dgr sebab masa tu bunyi mercun....kira declare couple ar..

4) Jika anda masih ingat, ayat yg dia gunakan ketika meluahkan perasaannya …


5) Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?
one year gitu..
6) Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?
pikir ar sendiri..

7) Kejutan yg pernah dia buat pada anda …
ari-ari along buat aku terkejut..boleh gitu..


8) Perancangan anda dan dia dlm rumahtangga …
nak bahagia..dan senang dalam erti kata..no hutang..dah nak mencapai target..

9) Bagaimana dia melayani karenah anak2 ?
along selalu cakap aku manja kan anak2..padehal aku ler yg teramat garang.. yang along lak...yg selalu layan..bagi muka..


10) Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda
okeh je..sbb aku dua beradik je..kan susah..ngn sanak sedara.layannn..


aku nak tag:-
Mommy Lily
Mrs LVoe
syanis

20 comments:

ains said...

wah bagus kakty bagus... ain tgh kering idea kak ty tag ain..... skng juga ain buat

Ena said...

uwaaaaaaaaaa
kat ciklinn tak dpt, kat atty pun tak dpt sedey..sedey...

rasp said...

sis, bila mencik2 tu kkdg tu lah yg melekat..org tua2 slalu pesan, jgn benci sgt nanti tu yg sayang/menjadi bagai :D

DYLA said...

kty tak bercinta lama yer.. bagus la...

Mrs LVoe said...

wow.. married with school sweetheart. best yea.

[-suziey-] said...

hahhaa.klako la kisah kty..dia panggil rosyatimah tu nama kty ke atau saje ngusik? ekeek:D ok pae nama tu..

p/s : seb bek kty xde sakit jantung..kalu x maunye keras asyik kena kejutan dr along

Mya said...

rose yatimah? heheh..

neezareef said...

nape x tag haku
mementang aku bz..keh keh keh..

~~ciklinn~~ said...

hahhahahhah apasal dia panggei akak roseyatimah.... hahhahahaha

wah lama tu kenal along....dari sek2 ren lagi yerk..

Hezesuze said...

wakakaka roseyatimah katenye...klako ler...

oooo means kenal hubby dri kecik tapi bcinto kojap ajo la ek..

ermmm ok latuh.. :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerrr bile ade own family....

zh-ena said...

wah lama nyer akak dah kenal hubby akak tu

reen said...

nape x tag kita???huhuhu...kita tngah free ni...huhuhu...

Yan said...

ekekeke camno leh jadik roseyatimah lak ni???

Liza said...

suka tgk kengkawan bahagia...kelas along kan, declare di bawah pancaran bunga api gitu!

mummYaeesh said...

wah darjah lima k.ty??
ni bkn cinta monyet lagi ni
ni cinta nate beghok makyeh!woohoo

CT NORAMIZA said...

atty, mesti malu2 kucen masa mr hubby kata i love u tu kan? blh rasa dan ingat lg x saat2 tu? hehehehee...

dilaOHdila said...

salam atty
wah hang ni garang rupanya erk (hehehehe)tapi budak2 nampak close ngan hang no
Moga menjadi family bahagia & ceria
cayyo!!!!!

Anonymous said...

perlu menyemak:)

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室