Apr 8, 2009

So excited

Di saat hati aku bercampur baur sedih, gembira..
macam2 aku rasa..
tertiba aku teragak utk cek email..
dan tetiba aku dpt..nie.

terkedu aku sekejap..
aku suka sangat..dari mula aku mula berblog..blog nie
memang aku akan masuk blog ni kalo ade new entry..

thanks a lot..banyak2 sgt terimakasih yatie..
terharu sangat tau..
yatie@mummy zara atau http://cutelildiary.blogspot.com
..kty suka sangat ..tq tau..meh kita kiss pipikirikanan..muaaahh..


18 comments:

syanis said...

WAH.... MMG CANTEK.... HEADER BARU KAK TY

Nurhayati said...

aduhhh lagi terharu yati sbb kak ty buh dlm blog..

jgn sedih2x yer.. kiss pipikirikanan gak heheheh

Anak Pendang Sekeluarga said...

"Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

fazemy said...

Untungnya ada org buatkan header..

★ Nu♥ℜul ★ said...

mmg tantek r header bawu nieh ..

mamaadam said...

wahhhh bertuahnye kty

atie said...

cantik header baru kty

HasraRazali said...

Cantik ar header baru akak..

Ermm kelip2 mata sorang2..sape le nk tlg buat kan header utk Hasra lak..hehe...yg header skrg ni pn, kawan tlg buat kan..pastu tak change2 smpai la ni..:-)

Izan said...

cantik giller!!!!
kalau saya pun terharu da org sanggup buatkan sesuatu yg krestif unutk kita.. =)

mEiZ AraNda said...

cantik!!!
cute tgk butterfly berterbangan..;)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

k.ty...comel header baru tu...

kin hashim said...

wa....sungguh comel la header baru k ty nih...seronoknya ada org tolong buatkan yg cantik gini...

sitekateki | dD said...

sweetnya...
saper yg buatkan tu,
buatkan la utk dd satu yer...
hehehehe...

Wawa_Nadwa said...

nape tak org wat tuk wawa eyh.
kekekkeke!
=P

neezareef said...

wah..header ni by request ke mmg yati saje2 wat kan..jeles nih

ct rahani said...

cantiknya kak header baru tuh.. jeles nih.. ekekeke..

Ena said...

adeh header baru jek dia ni tau..
ni aku jeles ni ekekeke

CuTeMiUt78 said...

wah.. cantik ler kty.. actually kita pun dpt gak.. dari yatie.. cuma belum sempat nak publishkan je