Apr 10, 2009

Result Yang Ditunggu2..


Sebenarnya aku ada masalah skit ngn period aku
sejak dari tahun lepas..ngokngek skit..
kalo tak silap dr bulan 11...aku tak dtg period..
jadik..semalam..aku amik keputusan..utk cek..sendiri..ar.
sebabnya aku terasa mcm benda gerak2 lak dlm peyut aku nie..
ngn sejak2 akhir2 nie aku emosi kuat makan..bagaikan.
jadi aku pergi ar farmasi..
balik umah buat test..berdebar-debar masa buat test tu...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

sekali resultnya..

lu pikir ar sendiri....huhuhuuhuhuh..

37 comments:

d i D a_LittLeBaby said...

dida tak tahu??hihihi

arpeggios said...

abih tu apa yang atty rasa gerak-gerak dalam perot ?

muhahahahaha jangan biarkan hidup anda di selubungi misteri

atty's said...

ituler..angin je ler..kot..wakkakaka.

~~zuraiwan~~ said...

ala...x per ...nnti ada rezeki la tu...

Wawa_Nadwa said...

alaa kak.
mane la wawa tau tgk menatang tuh.
peknen ke?
kekekkee!

Ena said...

atty..kekadang bile kiter stress n terlalu tensen, piyed kita bole jadi tak teratur tau.. so pasni jaga diri baik2 k.. try makan jamu...

Erda said...

heheheh...saspen je k.ty nie tau. igtkan ade berita gumbira tadi....huahuahua

eya said...

negetip??
xpela kak..usehe tgge kejayaan.
gerak2 dlm peyut tu,myb usus2 dok goyang2 inul gaknye...larikkk

mamaadam said...

ala kty jgn kecewa okes, nanti adala rezeki tue..take care jgn stress tau

Ceera said...

saya pung tak tahu.. sebab tak peknen lagik.. hehehe

ate, jumpa doktor la kak.. tak ke pelik dari bulan 11 tak piyed..

Zanna_MamaBatrice said...

ayo x tahu
insya allah ada rezeki tu nanti kak

lamanyer kak start bulan 11 lagi x period...suspen jer kan perut ko tu kak...siap ada rasa gerak2...tu cacing lebih tu kak...he he he..larikkkkk

kak, zana pun period bermasalah.....giler sikit ko...dpt 2 hari pun dah kira lama ler tu...pastu sikit plak...adoiler....penin penin

syanis said...

huhuhuhu... kakty wat test ptg ker pagi... hahahha... dier yng lagi bagus nak buat masa pg... kak ty wat potang kot... tu pasal negatif....(ain nak juga tu result positif)hheheheheheh

neezareef said...

kty..g arr scan..kot2 urin kty x leh baca...
nk jugak suh fir dpt adik

fazemy said...

Baru nak ucap tahniah td. haha. Kakak ipar saya pun ada tabiat mcm tu. dia rasa dia pregnant bila dia takleh bau bawang la..kari la. pastu bila check negatip kitorg kutukla dia ckp saje je bg alasan malas nk masak. haha. tp mmg btol kdg2 perasaan. kdg2 tester tu pun takleh percaya jgk. kwn saya dia check guna tu negatip..g doktor elokje doktor cek air kencing positif.

p/s: kak atie bawak kamera dlm toilet ker?haha

Dee said...

kty gi scanlah...sbb dee dulu pun urine test tjuk -ve..alih2 gi scan..dh 4 mths tau...si mimi tu siap angkat2 tgn..say hi mommy!! manalah tau kan...fifi pun gitu gak..urine test -ve..scan pregnant..gi lah kty..

Izan said...

ish.. saya tak pakar la pasal prengnant test tu. positive ke negative. maklum la kurang ilmu dalam hal ni. hehehehheh

atty's said...

dee ~ tu ler neeza ckp..huhuhuh..harus ku pergi..

Faizah_Haris said...

huhuhu...suspennn den....kakty..gi laaa gi laaa ek...

niza said...

kak...gi lah klinik...suh doc cek darah lak...kot2 +ve...hehehe...

niza said...

kak...gi lah klinik...suh doc cek darah lak...kot2 +ve...hehehe...

De' Sal said...

Hish....Atty, buat suspen aje, ingatkan fir nak dapat adik.

liwaniel said...

ingatkan fir nak dapat adik...suspen je..hehehe..

kty gi la check klinik ye

rasp said...

sis, gi lah buat checkup, scan and better still, check darah ..mana nak tau kan...
tapi if elek gak, and u nak tambah lagi..maksudnya harus u 'keje' kuat lagik...

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

saspen jek kak..

kak, saya pun bulan lepas lambat seminggu.. dah saspen giler.. buat pregnancy test.. pastu -ve.. sedih la plak..

saya ni kak, asal buat pregnancy test jer, esok mesti period.. dah 2-3 kali gitu.. rugi jer beli test tu.. tapi kalau tak beli, tertanya2 plak..

lieya shayunk said...

aduih akk ku...adikmu x kawen lg...
x taw la nk tgk cmne...huuuu...

me, myself, cici and titi said...

lama dah tu kakty, dari bulan 11... nanti gi cek aaa.... happy weekend

CuTeMiUt78 said...

ooopppsss... bukan berita gumbira ya kak.. eemmmm kty, g check la.. dari bulan 11 kty tak piyed.. kes serius ni.. mungkin ada masalah lain kot kty..

atie said...

heh heh...dah reda debarannya tuh. kita debar jugak tadi haha

Syima Syaz said...

akak buat pagi2 buta sebaik sahaja mata menyala...tp mesti akak tau,kan.
alahhh jgn caye sgt pregnancy test ni.kena gi jmp doc je.saya doakan utk akak....=)

kin hashim said...

kak ty, saspen je lah....cuba cek sekali lg... pegi scan ker...hihihhh..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ape 2..?? fir x dpt adek ekk....k.ty..check r kt doc plak..

mEiZ AraNda said...

alaa
mana nak tau ape result...
tak penah guna pun benda tu...;)

ti try lagi..
mesti fir ada kawan da..:)

~~ciklinn~~ said...

kak yattt sapen der betullah..... hahahhahah apakah yg bergerak2 itu..mesti makanan yg tak hadam tu... hehehehehhe

kojah said...

dpt baby ke sis??

atty's said...

kojah ~ lom tau ar..agi..

CoNniE said...

errrkkk... lamanye tak peyod? kite pon peyod cycle gelong jgk.. paling lama 2 bln.. hoho.. tu kisah thn lps.. riso jgk... skg ni mcm oke sket tp still cycle 35hr-40hr.

adenium said...

suspen tol lah kakty..hehehe