Apr 4, 2009

Nota for Mar@UnguViolet

aku dapat tag dari adik Mar@UnguViolet..lama dah senarnya tapi lom buek2 sbb takde gambo terbaru..

Ape nama penuh anda?
attyfir

Nama apa yang anda harap itu nama anda?

kira okeh ar..kalo boleh nak nama saloma..boleh..!!

Post 4 pictures latest korang yang esklusif yang xde sape tengok lagi..takde ar 4.sekeping je..sbb gambo nie le lama tertangguh tag nie..amik je satu.


Cuba Citer pasal Kenangan Manis Anda..

terlalu banyak kenangan...


Apa prinsip hidup anda?

"buat baik berpada-pada..buat jahat jangan sekali.."



Apa perangai anda yang paling buruk?

kalo aku dah benci..abis ar..bo layan ar..



Tulis di atas sekeping kertas n postkan juga

"ucapan anda kepada saya bersama tandatangan anda"


sesapa yg terbaca tag nie..atau tertengok gambo dalam tag nie..
harus kena buat tau tag ni..jangan tipu yer..tapi kalo dah buat tak payah..

6 comments:

Izan said...

sama la kita kak ty. kalau da menyampah kat seseorang mmg la mls nak layan da...

CuTeMiUt78 said...

alamak kita tertgk plak tag ni.. tapi kita dah pernah buat... so tak yah kan kty

Yan said...

eh kty ni tag ke? apesal kite xnmpak pape?

ekeke lawak bunguks

ader ms nti yan wat..

mummYaeesh said...

seb baik tak tengok tag ni!whoopss lalalala..lariksss..

UnGu VioLet said...

akak, thanks kak jwb tag mar.. terharu mar baca msg yg akak tulis sendiri tue.. tq byk2 yer kak..

[-suziey-] said...

eh mane ade tgk..intai2 jek..so xyah buat la kan..ekekek:D