Apr 14, 2009

Nabil Eksyen


Time lunch selalu aku ade kat Billion Pkns..
menapau apa yang aku tingin..
selalu kalo malas nak pikir..nak makan apa..
memang aku beli popia ngn air limau asamboi.(my feveret)

my feveret


masa nak balik nak pergi parking..
aku selisih ngn dua orang awek..
lepas tu terdgr perbualan diaorg..

diaorg tengah citer pasal ABPH
aku terdgr yang sorang ni cakap..
Nabil menang..

lepas tu sorang lagi tu jawab lak..
alor Nabil tu eksyen ar..

hehehehe..nak tergelak aku..
sebab budak tu cakap camtu..
dalam ati aku..diaorg nie kenal ke Nabil..mana le tau Nabil tu eksyen..
pernah jadik awek Nabil..jiran Nabil.atau diaorang sedara mara Nabil..

p/s : Jangan ingat aku suka lak Nabil..tu...takde makno..nya..

35 comments:

mamaadam said...

yela kty kadang2 org ni main sedap cakap je kan, blm kenal betul2 tapi dah buat assumption sendiri, pelik ar..

ains said...

entah entah... nabil... tolak cinta derang... hahahah

neezareef said...

saje bg gempak tu..
kang org dgr dia ckp gitu igt dia tu kaum kerabat nabil
nk jthkan org mmg gitu

~~ciklinn~~ said...

saya tau kak yatt diorg jeless sbb mlm tu nabil pelok irma... hahhahhahah tu yg dia ckp nabil eksen

mEiZ AraNda said...

heheheheh
dia ada adik beradik ke sedara mare ke nama NABIL kot kak...;)

hehehehe

Dee said...

hahaha..anak buah sy keje ngan nabil pun gelak bila org ckp nabil eksen..budak pompuan tu jeleslah tu..

Diana-k said...

mungkin cinta dier dah ditolak oleh nabil kot..
uwahhh!!
kihkhihkih

Lina said...

k.ty..nabil tu anak kawan ayah lina..

fazemy said...

Ingatkan kak atty yg jumpa nabil tgh berlagak masa lunch td. haha wat suspen jek.

atty's said...

finee & ain ~ tuler..tak kenal main judge je org..
tu ler ain..agaknya

za ~ tu ar za..
ninie ~ ekeekkeke
ciklinn ~ tu ler..sbb nabil peluk irma tak peluk diakan..

dee ~ kes jeles ar tu..
diana ~ wakakakkaka..

lina ~ ooh anak kawan ayah lina ye..kim salam..lu pk ar sendiri..

atty's said...

emy ~ kalo jumpa harus bersnap2 gambo..hehehhee

momguess said...

sian dorang nie nabil xpelok...

atty's said...

momguess..kalo nabil peluk.terus senyap..ekekeke

julie^beth said...

sy selalu jugak lunch kat situ.. popia kat fudkot die tu memang sedap.. baru beli n makan tadi..

kakLuna said...

kata je tu nabil eksen..kalo nabil buat lawak dia gelak juga...kih kih kih

atty's said...

julie~ lor dkt2je kita nie..kty tadi makan kat saripah..

luna ~ betui tu bila nabil buat lawak gelak jugak.

lily lotus said...

gitulah kan...perasaan hasad dengki susah nak hapuskan

atty's said...

tu ar ..lily..

kuIna Jentayutiara said...

g pinang nabil tgk eksyen ke tak..

nenekrock said...

dan dan je kata si nabil ti eksyen haks

Ena said...

ekekeke...
yg pasti masa APBH tu nabil dgn selamba plok si Irma tu..
Kompem dak nabil tu cepat menurun sbb org tak ske ngan pangai dia tu hehehe...

niza said...

confirm dia jeles sbb nabil x peluk dia...wakaka...

Mrs LVoe said...

sedap yea tgok popia goreng tu.. fav sha tu

atty's said...

mrs lvoe ~ mmg sedap sgt tau..satu ketui rm0.50 cent..tapi besau ar..

kuIna Jentayutiara,elly ~ tu ar senang je kan mcm kenal rapat je.

ena ~ tu ar peluk2 tu kang orang tak suka.nanti

niza ~ hehehee..tu ler psl kan..

DYLA said...

kty keje di mana ye? leh la jumpe kat PKNS nnti. =)

De' Sal said...

Ingatkan atty terserempak gan nabil tadi.akak minat kat nabil tau.....

atty's said...

dyla ~ kty keje kt sg chua..

de'sal ~ kalo atty jumpa nanti atty kimsalam ye utk sal.

Sasha said...

very tipikal.... org suka jeles dgn pencapaian org lain... & saya tidaklah teemasuk dlm golongan itu.

atty's said...

shasa ~ bagus gitu..dik.

rasp said...

benda2 camni yg leh menimbulkan rumours bagai kan sis isk isk isk :D

Me, Mrs Taj said...

apsal tak prnh tserempak ngn sis kat billion eh? huhuhuh...psl nabil tu walaupun dia eksyen lawak dia bgs, bermutu tak mcm apek tu lawak kotor jek! nyampah...hehehehe me pun bkn peminat nabil...

atty's said...

Me ~ agaknya kalo kat luar..me tak pasan kty..sbb kty gumuks.hehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hahahhaha....cm laa mbr rapat ekk nk kate eksyen..alaa..da name artis..xkn nk pramah all da time...huhuhu

Yan said...

aiyarkkkkk
itu awek frust sbb nabil dah ade aweks kot..

CuTeMiUt78 said...

sebab diaorg tak kenal la kan.. kata nabil tu eksyen.. heh..heh..heh..