Apr 1, 2009

My boy

Kali ni dapat homework dari Ripples of RASP
dengan sedikit ucapan utk rasp..bila kita mau ketemuan..hehehhe
dan aku juga ditag oleh Neezareef,,my friends

1.Letakkan gambar profile anda


2.Terangkan apa maksud gambar itu?

melihat gambo nie je..semua org tau itu my little boy,.

3.Kenapa pilih atau letak gambar itu?


sbb rasa masa ni firdaus sgt cute..

4.Tag 5 lagi blogger

Blogger yg terpilih utk membuat tugasan ini adalah

dengan segala hormatnya..


1-zaza


2-Masviona


3-Sweethoney


4-wyn planet aka mummyaeesh


5-finee



12 comments:

mummYaeesh said...

whoops!terkena sudah!lariksss

neezareef said...

mmg cute kty..nak2 pgg patung ape tu ek...

babyluv_ayang said...

kty, mmg cute pun....tak sabar nak tunggu baby boy...bila lah tu..asyik fail ajer every month...hehehehh...

mamaadam said...

Ayayo terkena sudah

LayarLara said...

aminn... nasib nama aku takde..

☆ lieya latif ☆ said...

setuju!! setuju!!! mmg cute bangat!!! tgk laa anak sape kan he he he

neezareef said...

ok kty tq jwb tag

rasp said...

tu la sis, agaknya bila lah leh kita jumpa kan..harus buat dating2 nie :) btw, makacih sudi buat tag nie!

Dee said...

mmg fir cutelah time ni..hehehe..

z a z a a f f e n d i said...

lor kak ty..baru pasan ade tag..nasib kak ty kasi tau..hehe..maceh2!!!..za nih mmg suke kene tag..:)

CuTeMiUt78 said...

emmm... kita pun ada tag kty pasal tag ni.. tapi kty dah buat kan.. emm takpe la

sweethOneY said...

eh
kena tag ke upenya.. hehe