Apr 12, 2009

KEARAH PERKHIDMATAN TEKSI KELAS PERTAMA.

STICKY MODE ENTRY..PLEASE SCROLL..TO NEXT ENTRY TQ...
Hai sume,
kalau anda ada cadangan b/mana service pemandu teksi kat malaysia ni boley ditingkatkan. or anda ada komplen atau pun kritikan yang membina anta la emel pada saya di

alnajib86@yahoo.com

, attach skali gambar muka anda k...

harap sangat kawan2 dalam blog ni boley tolong...

keterangan lanjut visit blog u-wartawan di u-wartawan.blogspot.com

tlg anta emel selewat2 nya selasa (14.april. 2009) k...

thanks =)

14 comments:

neezareef said...

kt sini ade teksi
tp jrang guna..malahan betaun dah x naik teksi
mula2 keja tade kete dulu naik gak teksi

atty's said...

wakakkaka...za aku dulukan pernah naik teksi..ngn org miang..wakkaka..lama giler dah..tp kenal seorang pemandu teksi..

hehehhehe

Sasha said...

problem selain teksi boleh jugak ke?... sbb teksi dah berzaman saya tak naik...

sitekateki | dD said...

kalau jawab boleh masuk tb ke akak...
wakakakakaka....

atty's said...

dD...Boleh..sore ko ngn picture ko..hehehhe.

CuTeMiUt78 said...

eemmm... kat sini teksi tak cam kat bandar nun.. ada yg ok.. ada yg tak..sejak kawin ni.. dah tak guna la plak perkhidmatan teksi ni..

CATZ said...

aku baru2 ni ada buat entry pasal teksi..hehheheh...kesimpulan aku..teksi malaysia ni..belum best lagi...

Y u Z z 9071 said...

lama dah x naik teksi....

camne nak tolong ni kak

Yatie SawaNiLa said...

dah lama tak naik teksi kat mesia

Dee said...

dulu sylah pengguna tetap teksi skrg x dah..

bob chairell syafieq said...

Hai sume,
kalau anda ada cadangan b/mana service pemandu teksi kat malaysia ni boley ditingkatkan. or anda ada komplen atau pun kritikan yang membina anta la emel pada saya di alnajib86@yahoo.com, attach skali gambar muka anda k...

harap sangat kawan2 dalam blog ni boley tolong...

keterangan lanjut visit blog u-wartawan di u-wartawan.blogspot.com

tlg anta emel selewat2 nya selasa (14.april. 2009) k...

thanks =)

mc'eja said...

insyaAllah..will do

atty's said...

k..eja..bagus..

kojah said...

nak buattt tp tak ada masa...huhu