Apr 13, 2009

kE kLIA

adik dah masuk balai perlepasan..
****************************
Sabtu Malam dalam Pukul 11.15 pm..
aku ,akak,mak dan firdaus..gerak ke rumah adik..
lepas tu pegi Klia..

apa ye kami buat di Klia..malam2 buta itu..
sebenarnya aku ngn family antar adik aku..
yang pulang ke UK..setelah 6 ari pulang ke Malaysia..

kejap je rasa..adik aku balik..dah pulang balik ke UK..
masa adik balik aritu..banyak ler adik bawa buahtangan utk anak2 buah tersayang..
suka betui budak2 tu dapat baju baru..
terima kasih ucu..takecare ye di perantauan..
*****************************************


dapat award dari Neezareef & Camar@diarihatiku
lawa ar award nie cute..aku suka sangat..cam menarik.. je..
sapa nak amik..amik ler..dipersilakan..

27 comments:

ratna said...

adik atty tu keje atau study kat UK? anyway.. saya pun selalu berangan tinggal kat oversea.

syanis said...

alahai... kejap jer dier balik yer

honeylanz said...

huhuhu..mesti sedia bila tgk dia masuk departure hall..

26april ni ada gak plan nk g klia gak. tp bkn nk g terbang..saja nk jalan2.. :)

Zanna_MamaBatrice said...

dah balik dah adik ko kak
semoga dia pandai jaga diri di perantau kak....
mau x seronok byk dpt souvenier dari luar negara kak....

dia study ker kerja kak...he he he, saja menyibuk..

cantik arr award tu...zana amik yerk kak....cute

Zanna_MamaBatrice said...

dah balik dah adik ko kak
semoga dia pandai jaga diri di perantau kak....
mau x seronok byk dpt souvenier dari luar negara kak....

dia study ker kerja kak...he he he, saja menyibuk..

cantik arr award tu...zana amik yerk kak....cute

honeylanz said...

sedih *..typing error lak td tuh ;)

~~ciklinn~~ said...

alahai sekejap jer adik kakyatt balik..tapi takpelah lepas gak rindu dia dgn family kan... dia keje ke belajar kak kat sana?

ticnube said...

uyoo kawan tioc pon akan fly ke uk dlm bulan 10.. then my lil sis akn ke mesir bulan 10 gak.. arr baguss arr aku dok diam srg2 kat msia nih.. x acik..

atty's said...

ratna ~ adik study ratna..

honeylanz ~ jalan2 ek..leh tgk kapal turun..

ain ~ jap je ain.

zana ~ adik kty study zana..hehehe..tu ler..sonok budak2 tuh

SyedZura said...

huhu~~ syok nyer adik kak atty pg uk ek...tapi 6 hari tu kejap sangat ler...huhuhu

pstt nanti kalu kak atty plak pg saner leh ler kirim buah tangan ek... hehe

CuTeMiUt78 said...

oh.. dah blk dah adik kty tu ya...

KV said...

dia belajar ke kerja kakty?

sWeEtdARLinG said...

salam kenal... dah save link aty.. :)

anyway, ada lagi satu blog
http://sweetdarling79.blogspot.com/

ada baju2 ekslusif kat sana

neezareef said...

rasa cam bau je blk dah nk terbang smula...

anak2 buah sonot ya dpt buah tgn

atty's said...

tu ler..za..jap je..baliknya..

Mrs LVoe said...

best yea p oversea yea.. sha pun suka if dpt dok sana.. saje je nk mrantau ;-)

Erda said...

sedeynye nak berpisah jauh dgn adik beradik kite kan? huhuhuhu, nak jumpe balik mesti nak kene tgu lame...

rasp said...

6 hari je balik sis..mesti tak puas dok bersama kan sis...alahai!

NONIE AZIZ said...

bestnya...kalau nonie dah lama pesan beli macam2 hahahah...

Nurhayati said...

alahai tak sempat nak perabis rindu.. 6 hari kejap sangat.. dah nak balik.. huhuhu

takper la.. nanti ada rezeki ape kata kakty family lak kesana.. best tu.. ;)

nenekrock said...

cedey bila insan yg kita kita sgt xde depan mata..ely pn x kurang jg br je jumpa dgn adik2 last 2 weeks tp rindu lg laaaa

Mak Su said...

rindunya

bila lagi akan berjumpa?

zh-ena said...

mesti tak ckp 6 ari utk ilangkan rindu kan

Mama_Aqish said...

6 hari tu rasa kejap sesangat kan...mesti sedih nak balik UK balik kan???

baayah said...

salam yatt...
jauhnya adik yatt merantau...msh study lg ke atau keje kt sana? seronoknya duk obersi kn..heheh...blh main snow...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tattaaa adek k.ty..nti balek lg ekk...

Yan said...

6 ari je ke??
mesti cam balik tak balik jek rase...