Apr 6, 2009

Bergathering bersama Fotopages Member (TKB)










Ari sabtu bertempat dirumah azue..
dalam kol 8.30 malam ..suasana sgt meriah.
walupun ado yang sesat bagai..tp mmg kecooh kalo
geng tkb dah berjumpaan..

seblom tu aku nak ucapkan selamat ulangtahun utk Azue & Alim..
semoga korang bahagia hingga ke akhir hayat..amin.

ramai jugak..geng-geng yg datang..ila,sinchan,puteh,bro MeorJay..dan family.
yang tak abis2 snap gambo..fafau,ciklinn,wawa,wana,pidah,

dan ade yg 1st time aku dpt jumpa besh bangat kamu semua mcm dah kenal bertahun2..
ctdhaka,meen tauke kek..mira johar, dan ita yang datang dr johor..nice to meet uols..

kalo geng tkb dah berjumpaan..mmg sgt happenning sampai tak ingat nak balik..
bila umah azue dah black out..baru ler nak angkat bontot..tanpa tolong azue ngn ummi berkemas..ampun azue..

byk lagi gambo kyatt@attyfir hapdet kat Fotopages

19 comments:

~~ciklinn~~ said...

meriahh sakan kito kan kak.......best2 seb baik takdo letrik kalau idak mau kita ber2 berkampung kat umah kak azue...hehehhe

Moralle said...

wow geng FP, wah sis, u ader geng blog, ader FP, bz woman seyyy...

neezareef said...

meriah jmpa kwn..meriah ngn pic..meriah ngn makanan...

atty's said...

lin..tu ler kalo tak golap..rasa lom balik..

sis mar..hehehe..

mama_Lieya said...

We will give you cash rewards of RM0.20 for every friend who activates their account with your memang betul..

jom klik

http://youthsays.com/go/dql

syanis said...

wah wah... ada gathering rupanyer.... best nyer

Dee said...

bestnyer..meriah nmpk..sakan2 berparty...

Yan said...

wahh rajinnye bergathering..

Zanna_MamaBatrice said...

meriahnyer kak
akak pun termasuk dlm geng TKB gark erk...keh keh keh
korang mmg havoc ler...

CT NORAMIZA said...

bestnya gathering camni, meriahkan? mesti kecoh je, semua nak bercakap tp x de yg nak dengar kan? hehehehehee

rasp said...

wow..happening aaa sis..syioknya berjumpa2an nie :D

ct rahani said...

meriahnya bergathering.. sonok jer nengok pics2 tu sumer..

masviona said...

wah!!! syok lah gini ek sume ada geng kan....hehehe
fotopages pun ada geng gak rupernya...:)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerr k.ty g gathrg...

Big Mamma Bukhari said...

tq for d bday wish tu kak..:)
seronoknya berjumpa2an gini.. kak azue buat makan2 ye? :)

IEYNA said...

best nye kak aty....syok dpt jumpa kwn2 ni..xnk ajak ina ke..hehhehe

Ena said...

bestnye ko atty, slalu wat gath ngan dak2 blogger kan.. ni wat aku jeles huhuhu...

☆ lieya latif ☆ said...

wah wah wah seronoknye kakty....mesti happening n meriah kan...riuh rendah la umah azue yeak....lieya mule2 tgk kat cik linn pnye blog...mmg nampak kemerihannye...bagus laaa azue ni rajin buat makan2...ingat kan kawan2 die kan......

LeenA said...

kty...ble kte nk gathering sesama pulaks...:d