Apr 14, 2009

bakal pengantin turut terkorban

lunch hour tadi aku beli paper Kosmo..
muka depan pasal accident bus ekspress..
yang mengakibatkan 6 orang termasuk pemandu bas..
bakal pengantin..yang lagi sebulan nak melangsungkan pernikahan
turut terkorban...huhuuhuh.mesti sedihkan ..masa aku baca..aku pun rasa sedih..
apa pun al fatihah..utk yang terkorban yg beragama islam..

24 comments:

Syima Syaz said...

Al-fatihah...
kadang2 kita berjaga je bila drive,tapi accident jugak sebab org lain yang tak berhemah.apa-apa pun,ajal ditangan tuhan.memang ditakdirkan dia takde jodoh dgn lelaki tuh.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sedih kan..doakn roh mereka tenang...

Big Mamma Bukhari said...

al-fatihah.. amin..

Izan said...

alfatihah....
pemandu bas kat msia mmg la tak pkirkan keselamatan org lain. kalau nak mati sorang2 da ler jgn libatkan org lain lak.

Liza said...

Mmg sedih bacab news nie, moga roh2 mereka dicucuri rahmat...amin....

suhaila-ab said...

ye la saya pun baca td...teringat pulak dulu saya penah balik trg naik bas 2 tingkat..kemain excited....

ticnube said...

al fatihah.. eii seram arr xcident 2 nih..

Mrs LVoe said...

alfatihah.. smlm ms tgok berita sha pun sedih bile ade sebut salah sorg mangsa yg balik hndak myiapkn majlis pkahwinan..sedih ;-(

honeylanz said...

sedih bila tgk pic ada ibu muda bersama baby. suami dia pun meninggal..Al-fatihah

Gieyana said...

sedeyy kan! apapun al-fatihah..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

al fatihah

[-suziey-] said...

aahla sedih btol..sian yg bakal pengantin tu la...ingt naik bas sleamat la kan..rupenye xjgk..huuh

Yan said...

jodoh tak panjang...
kesian...
alfatihah...

eya said...

..br mlm td kite tau. sedehkan. ape2 pon kite takut tgk bas skang..ape lg nk naik..

Ena said...

sian kan drang...
moga drang ditempatkan dgn org2 yg beriman.. AMIN...

adenium said...

semoga roh mereka yang terkorban dirahmati allah...

neezareef said...

alfatihah..
tp ade ibu pegnen teselamat kan disebabkan dia dipaksa duh tingkat atas..

ains said...

alfatihah..... alahai...... cian nyer

Erda said...

alahai, peliknye perangai budak tu? bawak kete sambil menari meroyan? gile ape? ke jakun x nah dgn lagu dlm kete? org mcm nie patut direjam dgn batu je...hahahaha!

Nurhayati said...

mengayatkan hati... orang tak bersalah pun turut menjadi mangsa.

AlFatihah..

CuTeMiUt78 said...

eemmm... kita pun ada gak baca paper metro semalam.. kesian kan.. org lain punya silap.. org yg lain yg menanggung.. apapun al-fatihah utk mereka

rasp said...

Al-Fatihah...
sedih tul kan..malang mmg tak berbau kan sis

mirajohar said...

Al-Fatihah

Malang tak berbau..tapi kesian kat Bakal Pengantin tu...

LeenA said...

hubby ajak blik klntn naek bas 2 tingkat nie...uhuk3...sgt takot lah...nak plak jln ke klntn tuh naek bukit trun bukit...

dgn lab dia yg canggeh..huwargghhhh...