Apr 20, 2009

Baby Maktam Tak Menangis

Pagi nie aku dapat kol
dari emak, maktam aku dah selamat melahirkan
BABY BOY 3.49KG...

Mak tam bersalin di hospital Sabak Bernam..
tapi ade masalah pada babynya ..
babynya langsung tak menangis..sejak dilahirkan..

jadi baby terpaksa di bawa ke Hospital Kelang.
nenek aku jaga baby kat sana..
tengok ler camner..petang ni kot baru aku nak pegi tengok..
doctor kata baby dalam keadaan kritikal..
pada semua kawan2 tolong doakan sepupu aku tu selamat ye..
dan sepupu aku kasi tau ..
Mak tam kena jahit..sebyk 50 jahitan..mak aii ngeri aku dgr..
aku doakan semoga baby dan maktam selamat amin..

31 comments:

mamaadam said...

Kty, finee doakan maktam dgn baby selamat.. cedih la dgr baby ada masalah ni.. sbb tak tau nk tlg dia macamana..

MaDihays{Ida} said...

adeh.. sedey sy dgr brite nih
semoga selamat kazen kak ty,
juga kat mak tam, banyak2 bersabar

atty's said...

tq finee..ida..

LeenA said...

sye doakan utk baby maktam spyedlm keadaan slamat..

adoi saketnye kty kene 50jahitan...gr

mEiZ AraNda said...

ninie doakan mak tam n baby selamat ye..

Idida Aziz said...

semoga kedua2nya selamat...risau kat bb tu...sedey plak

momguess said...

makkk ngeiiii 50 jahitan???

ngeri nyerr.
semoga semue nyer dlm keadaan selamat

atty's said...

leena,ninie,ida thanks you ..tu ler sedih pasai baby..lepas tu maktam pun kat spital lain..anak kt tmpt lain..

liwaniel said...

wanie doakan semua nye selamat ye

atty's said...

tq wanie..

Jasfyra said...

sedihnya dengar kak t..
harap2 semuanya selamat..amin..

Nurhayati said...

insyaAllah semuanye selamat.. harap2 takde ape la kat baby tu.. aminnn

[-suziey-] said...

alamak..tkutnya..50 jahitan..uish..baby beso tu..

sy doakan smoga baby maktam sihat dan stabil...huhu...kesian baby..baru nk lihat dunia..ade mslh plak..insyaAllah kalu Tuhan inginkan baby tu bernafas brsama ibu dan ayahnya di muka bumi ni..xde ape yg buruk bakal berlaku..

Ietams said...

siyannye,
moga semuanye selamat & sihat hendaknye.

Yatie SawaNiLa said...

50 jahitan... bukan ngeri..ngilu dah kat situ...

anyway I doakan baby tuh ok....selamat insya allah

★ Nu♥ℜul ★ said...

huh ..
bapak ah ..

arap2 semua oke ..

☆ lieya latif ☆ said...

nape kak ty....alahai ni yg risau ni, sian mak baby tuh, sure risau kan....mudah-mudahan takde ape2 laa yg berlaku...nanti akak update yek perkembangan terkini....

arpeggios said...

dengar 50 jahit jer dah terasa ngilu..

saya yang beberapa jahit nih jer dah sakit yang amat..

semoga kedua-duanya selamat

syareena said...

1.Moga baby selamat...

2.50 jahitan? oh tidaks......

syareena said...

1.Moga baby selamat...

2.50 jahitan? oh tidaks......

ains said...

alahai... moga baby sihat la hendaknyer....... amin...,.

niza said...

eerkkk 50 jahitan??ngerinyer..
semoga baby n sepupu akak selamat...

~Eila @ Along~ said...

ya allah sian dgr..hopefully baby sembuh...

CuTeMiUt78 said...

uish.. gitu kak.. ya allah 50 jahitan.. perrgghh.. sedangkan yg skit pun rasa sakitnya.. ni kan plak smpi 50.. kesian kat baby tu.. mudah2an semuanya selamat hendaknya.. insyallah

Izan said...

congrates....
tang 50 jahitan tu mmg ngeri la... takutnyer.... aduh....

arnirina said...

semoga ibu dan baby nye slmt..50 jahitan? byk nye..

Zanna_MamaBatrice said...

semoga mak tam & baby selamat
adik ipar zana pun baru jer dpt baby gurl on sabtu lepas...

insya allah baby akan ok

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerr dpt baby...50jahitan...grrrrr....takottt...

babyluv_ayang said...

kita sumer doa sama2 yek, kty...sensitive ler dgr citer pasal baby sakit2 ni...sedih sgt...

miss dinza said...

umm..kenapa baby mak tam x nangis.. urr bersalin normal ker operate sampai 50 jahitan..uishhh sakit tue..

miss dinza said...

umm..kenapa baby mak tam x nangis.. urr bersalin normal ker operate sampai 50 jahitan..uishhh sakit tue..