Apr 27, 2009

Baby Maktam- Muzaffar




Hari Sabtu ..lepas aku balik keje dalam kol 1 gitu..
pergi umah mak...
lepas tu kitaorg cadang
nak lawat Maktam anak banak kat Hospital Klang..

gambar-gambar baby kat atas..
.masatu baby baru dilahirkan pada 19 April yang lepas..
baby kritikal..masa tu sebab air ketuban dah masuk dalam kepala baby..



continued...

23 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Oh baby itu~

semoga semua nya baik2 aja kak~

De' Sal said...

ciannya,harap2 dah baik semua ya....cutelah baby tu.

ArPeGGiOS said...

sama macam anak pertama saya
tapi alhamdulillah sekarang dah sihat dan cergas juga bijak

Jasfyra said...

saya doakan baby tu sihat walafiat cpt2..amin..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

semoga baby CUTE tu dah OK skrg!!

~Eila @ Along~ said...

comeynye baby kak ty...minta2 die selamat....sebak plak tgk baby dok camni... :(

Ietams said...

ala.. kesiannye,
moga semuanya selamat & sihat, Amin

Abang Long said...

Sama - samalah kita berdoa untuk kesihatan si kecil. AMIN

nenekrock said...

hermmm ciannyaa
hope baby ni ok
aminnnn

ije said...

comelnya baby~ harap semuanya selamat.

Yanie said...

comey nye baby tu...

[-suziey-] said...

subhanallah..sian sungguh baby sekecil itu pnuh berselirat ngn wayar2..huhu..sgt sedih...semoga Allah melindungi bayi itu..

sEr0ja said...

cian nya baby tu..
apa efek nyer kak kalau air ketuban msk dlm kpla baby tu?

smg baby tu cpt sembuh..
Amin...;)

Maswani said...

sedihnya...moga cepat sembuh n semuanya selamat..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

oo..adek N dlu c yaya tu die tminum air ketuba..jadi biru...masuk icu..kne cucuk2 bagai...tp alhamdulillah..skg sehat sesehat sehatnyerr...

honeylanz said...

saya doakan baby muzaffar cepat2 sihat. x sanggup nk tgk kecik2 dah diduga mcm ni. anak sy yg masuk 2hr hosp sbb bronchitis pun dah cukup sedih..

masviona said...

ermmm..siannya nengok baby tuh...moga dia cepat sembuh....n untuk parents dia moga tabahkan hati n kuatkan semangat...:)

LeenA said...

cian nye baby ni...kecik2 lagi dia dh dok wad..mudah2an...semuanye selamat ye kty..

Lina said...

siannya... moga cepat sembuh

lily lotus said...

ooo 1st time dgr kes camni...harap2 semuanya akan jadi baik

CuTeMiUt78 said...

adooiii la kesian nya kat baby.. semoga baby selamat hendaknya

mummYaeesh said...

siannye..

ct rahani said...

siannya.. sy doakan smga bb selamat.. amin..