Apr 27, 2009

Ahad Sopink Time

lepas penat jalan...lepak starbuck..
ilangkan lenguh kaki..
sakit ooo kaki aku..



tu akak ngn fir punya..
aku minum je..

***********************************
Ahad seawal kol 10 pagi..
aku keluar pegi umah mak..

lepas tu kuar gi kamdar
dlm kol 1.30 gtu sampai umah balik..
lepas tu kol 3 kuar balik g cari kasut..
senarnya aku cari kasut..baru..lagi.

tapi semua aku tak kenan..
sampai ke malam udahnya pencarian aku tak berhasil..

18 comments:

KV said...

kty cari yg pesen mana?

Moralle said...

hi sis, jalan-jalan makan angin jer lah ni, tak per, slowly cari,jangan gopoh-gapah, hehe...

Hezesuze said...

carik yg pesen celah mana tu kty??? hehehe

g ler carik smpai dpt yg bkenan okey...

nenekrock said...

a'aa kTy
kak kenan jenis cmne
ely pun tgh survey kasut ni
tp lately ni xnk bertumitla lenguh kaki

Nurhayati said...

nanti dah jumpe kasut idaman hati jgn lupa upload tau..nak tgk hihi

atty's said...

kv nak cari wedges..tp dah jumpa takde size lak

sis mar..tu ler cari sampai kenan..kang main beli tak sedap lak pakai..

ze,elly,yatie ~ taknak dah pakai tumit..kaki tajam..nak cari tapak besar..tak larat dah badan nie pakai high heel..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

oho~

starbucks juga kita~


hahaha~

prebetsabu said...

tu la lenkali pasang niat nak belikan something utk saya n viona, sure upacara mnyopping utk aritu berjalan ngn mudah.. nampak apa sume berkenan..

ngeh3..

Liza said...

lama dah tak beli kasut, rindu giler nak shopping

Liza said...

lama dah tak beli kasut, rindu giler nak shopping

honeylanz said...

muffin tu sedap!!

DYLA said...

time nak sopink mmg takde je yg kenan, tp kdg time fulus kureng tu, smua kasut nmpak pekenan! itu la saya. hehe

CuTeMiUt78 said...

lor.. dah puas duk cari2.. tapi idak berjaya gak ya kty..

Aleeya said...

uishhh stabakkkkkkkkk. lama tak lepak situ kty..huhuuu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sopim k.ty sopim....

~Eila @ Along~ said...

huhu..kakty..tak cukup tawaf shopping mall tu pasal la tak jumpa..hehe

Syima Syaz said...

kak...gi the curve beli wedges dynas dgn awal lah.sedap pakai...
yg baju ijau sebelah fir tuh sapa?

adenium said...

green day....??hhhe