Apr 21, 2009

Ade keje.

Ari nie aku ade keje skit..
nak buat benda kat bawah nie..
aku bukan le reti ..
aritu bos ade suh aku g kelas..
suh study autocad..semua perbelanjaan dia support..
dah 2 tahun benda ni dia suh..aku degil.

sapa tau kat kajang..bangi nie ..
mana leh kita belajau autocad nie..
kalo tau kasi aku info yer..tq..

nanti kalo aku penin ..aku jenguk2 blog korang semua ye..
mana yang aku sempat..

25 comments:

kuIna Jentayutiara said...

bagus la tu org nak spnsor...

meh sy ajar.. buka kelas online..

Erda said...

arghh...autocad? kite sgt benci belaja autocad...x minat langsung! dulu blaja pun terpakse. dan segala ilmu yg dipelajari tu sia-sia belaka...

Nurhayati said...

kalau ada org nak sponsored.. rajin2 kan lah diri..hihihihi

fazemy said...

Saya dulu masa study blaja wat benda ni..tp blaja main2 asyik copy paste org lain punya je. bila dah kerja ni pandai2 sndiri. Mcm photoshop gak la..godek sana sini..taraaa siap! haha.

Search la kursus autocad kat tenet kak atty. mesti ada.

mamaadam said...

kty!!!!! finee ngaja autocad la kty :) jom cini blaja meh

Abang Long said...

Ingatkan bulatan fengshui ...

Yatie SawaNiLa said...

peluang yang baik esp kalau sponsored...

[-suziey-] said...

erghhhh autocad? sgt tough keje kty..kty keje sbgai droutfperson ke? kalu kt bangi tu g je masuk ukm..ekekek:D

CATZ said...

wah..baiknya bos ko nak sponsor....kalau ko tak nak..bak kat aku...hehhehehe....baguslah belajar benda nih..at least ada nilai tambah...dah bos nak sponsor..harusss ko pegi atty wehh..

MaDihays{Ida} said...

belajar online pun boleh kak, akak nak blajar ACAD yang LT ke yg cedik punya tu, saya dah pergi kelas ACAD yang cerdik tu, tu pun blur2 lagi.. hehe, bazir duit kompeni jer.

Tp kalo dah ade org nak sponsor tu pegi aje la.. kalau amik yg full package dapat makan free.. :))

atty's said...

finee..loh..kalo dkt..harus ku masuk ikm..

catz ~ dah dua tahun bos aku suh..aku tak pegi..sbb nanti takleh tenet..wakakkaka

dilaOHdila said...

pergh!!!! atty blajor autocard erk
aku pernah dengor tapi tak tahu apa (hehehehe)

atty
hang apa kabor

Mak Su said...

selamat berjaya, maksu lagiii ler tak pandai bab bab autocad ni. auto chq pandai ler. ahaks.

~~ciklinn~~ said...

bagus tu kak oi.... belajor jgn tak belajor... linn pun mcm kak dod gak pernah dengar tapi tak tau apa benda tu.... hahahhaha

eya said...

abg sy terel autocad ni...ekekeke..
blajo kak ty,jgn x blajo..kan da rugi

nURmALa mAZLan said...

belajar kak..
ada org nak sponsor tu..

momguess said...

hohoho.

belajor sementara ader keinginan dan keterpaksaan

PerantauSepi1306 said...

perhhh bestnye ada org nak sponsor belajo autocad... apa lagi atty rembat yo...

CuTeMiUt78 said...

uish.. autocard... ok la tu kty ada yg nak sponsor

Mrs LVoe said...

org sponsor tu kak. ape lagi. grab the oppurtunity ;-)

Mama Aqil said...

saya hari2 ngadap acad nie...dah lama2 nanti rase seronok melukis nie....mula2 nak belajar tu rase payah sikit....lepas tu....

Snow Peace said...

K.yatt...mmg nak muntah ijo+biru kalau asyik ngadap auto or wat drawing tu kak...hahahhahahahaha

Ena said...

mende alah per tu atty oii....
pape pun, p jek kusus tu atty.. kot2 ko leh nek pangkat ihiks..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N pon x to ktne k.ty...

rasp said...

sis jgn lepaskan peluang nie..
rugi oooo ...