Mar 27, 2009

Streamyx


dari tingkap opis...
org tm..tgh merepair..

******************************
Sejak akhir nie..streamyx asik problem jer..
tengah besh-besh blogwalking..
tetiba jer disconnet..adeh tensen jer.
bukan jer kat opis ade problem nie.
kat umah pun sama je masalah..

11 comments:

honeylanz said...

mm... sama la. kalu kt opis pas 4.30 pm ..trs mcm kura2..x pun trs down!! tp kt umah ok lak

:: p R i n c E s S _ N :: said...

blogger tegar...smpat je k.ty amek gmbo...

NONIE AZIZ said...

harus hangin kan...

Mya said...

bukan streamyx the best of the best ke?

niza said...

btul la...lately ni tenet cam ikut suka dia jek nak on nak off...nak2 bila dah ptg...hangin jek...

[-suziey-] said...

bkn akhir2 je kty..awal2 pn..ekeke:D
kat opis sy pn slalu ler cenggitu..tensen:p

PerantauSepi1306 said...

lega akhirnyaa... boleh gak baca blog atty nie

MaDihays{Ida} said...

besa arr.. sape pkai streamyx mmg slalu hadap masalah yg sama

babyluv_ayang said...

broadband celcom pun sama lah....kat umah mmg lembap giller..kekadang melemahkan semangat ajer nak update blog....kekadang pasal ni boleh buat takder mood...heheheeh...nampak sgt mcm satu keperluan lak internet ni...hehehehe...

JIVEBUMZ said...

mmg betul tu kak!! saya setuju.. stimix kat umah saya nie pon sama jugak selalu wat hal.. kekadang rasa mcm nk terminated je kak!!! huhu

CuTeMiUt78 said...

jgn kata kat umah akak ke..kat opis ke.. kat umah kita pun..addoooii ler susah sungguh