Mar 26, 2009

MY backUP blog..& tag from arnirina

Oleh sebab kekdg blog ni macam ade moodkan..
dan aku riso kot2 kena tsunami ke..terus semua data penting.
segala kenangan tak dpt diselamatkan..

jadinya aku buat backup..utk blog nie.
senarnya aku ade dua back up blog..satu kt wordpress..tp susah nau nak import..tumbuh janggut bagai nak tunggu abis..

sebab tu aku buat lagi satu pakai blogspot...

nie le dia back up blog aku..
tutorial utk buat back up blog klik sini tutorial
******************************************************************************************

dapat tag dari adik arninira..yg sweet..
List 7 things you love about your kids, you love doing with your kids, or that your kids love about you.
1) Suka kalo tgk firdaus makan berselera jer
2) kalo akak..dia rajin sangat tolong mama kemas umah
3)adik lak..pandai bodek mama dia..time nak apa2..baik sangat
4)aku suka pegi bawa anak-anak aku jalan2 kat sopink kompleks..dpt window sopink pun kira okeh.
4) Kalo ade masa ..kita orang suka pegi mandi sungai
5) Anak2 aku suka betui kalo aku masak..mesti banyak permintaan diaorg nak suh masak itu ini
6) Anak2 aku tau..walupun aku garang..tapi aku sayang je diaorg..
7)Akak ngn adik tau aku sporting..selalu backup diaorg kalo ade apa2 yg ayah diaorg bantah.

kalo sapa yg nak buat tag nie sila ..lah..hehehhe..

*********************************

dapat award dari adik dida@sweetlady

thansk dida kasi award yang cantek nie..
kty suka masuk blog dida..suka baca kisah dida..
dari permerhatian kty..dida nie sorang yg bersifat terbuka..tak kesah..mcm ahkak jugak..kiranya kita ni serashi ar..tak pedulik apa orang nak kata..bo layan..

7 comments:

~~ciklinn~~ said...

kak yatt linn pun buat gak..takut di buatnyer ada tsunami gak....

Yanie said...

k.ty...cmne nk wt backup blog ni?

kakyang .. said...

k.ty .. jgn lupe jawab tag ~ tgk kat blog kakyang ..

mau tag siapeee
vidadarisakura
atty
kay
qery
dato paduka masri
farateddy

d i D a_LittLeBaby said...

mekasih kak aty..hihi...sayang kak aty...muahhh

Dee said...

tulah..bagus gak kty buat sbb selalu kuar yg operation aborted tu..

lily lotus said...

backup jgn tak backup...hehe

CuTeMiUt78 said...

kita pun dah buat gak kak