Mar 10, 2009

Pengkalan Balak-Gambar sekitar vacation
















Tak byk sangat tangkap gambo..
dan byk gambo yang tak boleh sgt Dipublishkan...bahaya..hehehehe..
sebabnya..aku idak bertudung..begitu jugak..dengan mak aku..huhuhuuhh
harap maaf ler..sapa yg ..tidak dapat melihat aksi..aku mandi laut..ekkekeek

hanya gambo anak2 jer ler ada..skit..utk dijadikan kenangan..
percutian kali nie aku rasa sangat happy dan sgt puasati..
sebab chalet yg bersih..dan betui2 depan laut..

Insyallah nanti kami sampai lagi..kalo ade kelapangan..insyallah..
destinasi percutian..
Pengkalan balak , Melaka..
Chalet Mesra..Kami booked 2 chalet..

selalunya aku & family nie..mmg suka bercuti kat melaka..sebabnya dekat..huhuhuh..
malas nak travel jauh2..nexttime lak..dan situ ler kampung along jugak.tp umah mertua aku di Pernu Melaka..

kami menginap di Chalet Mesra Pengkalan Balak..puasati sgt ngn chaletnya..bersih dan selesa..serta harga yang berpatutan..kami menginap 3 ari 2 malam . Percutian kali.. adalah sangat berbaloi..puas berendam dalam..laut..naik itam dah firdaus..

22 comments:

nURmALa mAZLan said...

kak..kita teringin sangat nak bercuti kat melaka sbb org kata melaka dah cantik dah skang

Nurhayati said...

bestnye gi lauttttttt...
mmg dlm gambar tu nampak sangat2 happy... bestkan kalau slalu bercuti yeayyy

syanis said...

huh mmg cantik menarik la pantai nyer... best tu

neezareef said...

rugi2 x dpt tgk aksi renang kty..wahahaha

CoNniE said...

best best holiday.. kite suke... janji enjoy kan k. Atty...

Lina said...

k.ty...besnyer pd ke tu?

Lina said...

opsss...dah tertera melaka upernya..
uhuhu..

Ena said...

wahh sakan ko sambut enibeseri ek..
nak wat gak la camni ekekeke.. tapi cam takle jek sebab time tu huhu aku kena dok memerap dalam umah uhuks

Diana-k said...

wahhhhh...memang teramat nak pegi melaka.....
sebab tgk tempat dah lawaaaaa giler semenggah jer.....

p-na mama oja said...

wah..behnya cuti2 malaysia gitu..syoknya mandi laut..

atie said...

Bestnya g bercuti kty, cantik aarr tempat tuu kan, nanti nak cuba pegi lah, selalu tu g pd je..

lieya_latif said...

happening la kakty...seronok tuuuu...bab2 splash ni mmg best...sure mia n mija hepi cam anak2 akak tau....cantek laa pic sunset tu.....suke lieya tgk

Anie said...

best sini lagi dr pd...

Anie dah 2kali sampai sini...

purp said...

bestnya... nak mandi laut gak...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerrr.....

IEYNA said...

wah kak aty, sronoknye dpt g honeymoon :) .... hehhehe

zam xpernah bawa ina kat tmpt tu...lalu je....hehhehehhehe

mummYaeesh said...

selalu gak g pengkalan balak ni...tp da lama tak gi...best nye tgk laut!

Dee said...

pengkalan balak ni mmg best..org pun x ramai kan kty...nti nk pujuk hubby gi lah kalo balik n9..dh dkt tu..

CuTeMiUt78 said...

emmm... best ler tgk kty.. kak, berapa rate utk satu mlm kat chalet tu.. kita tgh survey2 harga ni.. nak coti2 gak.. ingat nak ke melaka je..

adenium said...

kat pengkalan balak seafood murah.... ada layan tak kakty...???

rasp said...

tak pernah dengar plak tempat ni sis..leh i carikan masuk list destinasi percutian i nanti *ihiks*

lakabuana said...

allahyarham Imam Johar,mantan pegawai syarak Masjid Al Jawahir Peng Balak,disamping beriadah,eloklah kita juga mgetahui/mkaji sesuatu tmpat itu