Mar 24, 2009

Firdaus terpilih

Semalam masa nak hantar fir masuk kelas..
Cikgu kasi tau..minggu nie dan minggu depan..
setiap hari fir kena pakai baju sukan..
sebab dia ade training bola sepak..

wah bangganya aku..fir terpilih..
mmg dia ade bakat pun main bolasepak..
tak sabar aku nak tengok game..dia..
kalah dan menang aku tak kesah..aku tetap bangga..

******************************************


kali ni kty dpt award..dr dua org bloggers sekali..
tima kasih ..pada..ibu aqeel dan farah adura
thanks sis..ingat korang kat kty..

award nie kty nak kasi semua followers kty ye..sila ar amik..sapa yg lom dpt lagi.

lagi satu award..kty dapat lak dari..cutemiut 78..
timakasih rina..sudi kasi award..yg dibuat sendiri oleh rina..rajin hah..

17 comments:

neezareef said...

congratz fir
x sangka kan ade bakat
bagus2

Abang Long said...

Dari kecil kena ikut perkembangan itu. Jangan sia siakan bakat yang ada.

atty's said...

za & abg long..tu ler.tak sangka ade bakat.

ct rahani said...

tahniah fir.. terpilih gak.. msti sonokkan..

lieya_latif said...

wah tahniah!! tahniah!!! leh harumkan name kelas....wajib tu kak ti turun padang gi tgk n amik pic die tgh main....

[-suziey-] said...

sama2 kty ;)proud to be a mother rite? sy xrs lagi ank skola..aQeel kecik lagi..ekekek:D
nnti sy rs la mcm kty rs tu ;)

green apple said...

anak aku ni ntah boleh ke tak main bola sepak. asik nak jadik otromen je.

eYaNacOMeY said...

amboi fir..semangat2 pon tetap aktif kat padang tuu..tahniah2..hehe

MRS. K said...

ohh.. ini leh join myteam ni..

Dee said...

baguslah..janji dia nk bersukan n bergaul gitu kan kty..latih sungguh2 kot2 leh jd pemain pro satu hari nti..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

congratz fir...main bola sepak btl2 k....go..go.fir..

arpeggios said...

wah...wah... pas nih makin tegap la badan. selalu bersukan

LeenA said...

congrates yo akk skuarga....

akk sayo udah amik award nye.trimas yo..

Izan said...

wah.. famous kak ty.. sana sini dpt award... congrates!!! ramai org syg kak ty ni. =)

Mya said...

wah... dah main bolasepak nie. dh besar sure ramai awek2 nk ngorat.. :)

CuTeMiUt78 said...

akhirnya berjaya gak masuk blog kty ni.. terkilan tau tak dpt nak baca n3 kty. Taniah Fir, tak sangka ada bakat ya.. mekacih ya kty sebab sudi ambil award kita yg tak seberapa tu...

kin hashim said...

kena ghajin2 berlatih main bola la fir tu yer... lepas ni, mama fir ni pulak kena rajin2 turun ke padang...hehhe...