Mar 17, 2009

ATTY BERPINDAH

Nampak nya..blog nie...semua orang takleh nak view..menggunakan IE.
tapi kalo guna mozila/gorila boleh pulak..
ade sesapa yg tau camner nak solve problem leh tunjuk ajar kty yer
jadiknya aku tak tau nak solve problem camner..
dan aku rasa aku kena berpindah umah..
nanti kalo aku dah pindah aku kasi tau...apa link baru yer..
tapi rasa cam malas nak pindah..tgk dulu camner..seminggu dua nie..





21 comments:

neezareef said...

tul tu kty..
guna gozila leh view..IE trus error pg not found bla bla bla..

jgn putus asa berblog kty

:D

atty's said...

bilo den doman ..blog den pun doman hah.

NONIE AZIZ said...

sekarang baru nampak cantik...kalau tak azab nak tunggu!!kalau tak entri semua jatuh ke bwh...semoga cepat sihat!!!

Liza said...

jgn luper update kalau pindah yer

~~ciklinn~~ said...

kak yatt pindah umah ka? huhuhuhuhh mau masuk bunggalow ka.... okess nanti kasi alamat ha...

M.Amirul Aiman @ aemantaslim @ محمد اميرالايمان said...

Guna Google Chrome pun boleh kalau takde Mozilla

arpeggios said...

baru nak tanya naper.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hurmm..N pnh gak jd gtu..tp tau2 ok sndri...

atty's said...

oh gitu ye N..harap nanti okeh ar ye..

no need to reveal said...

ha'ah la kalau nak view guna IE masalah sket..mujur kita ade dua2 so tak de masalah nak view blog atty nih ehehhe

atty's said...

THANKS VOGUE..

UnGu VioLeT said...

samela kak dgn blog mar.. klu IE, certain2 kom n person je boleh bukak.. nak bt mcm mane kan.. tp, skrg org dah tak bape guna IE tue..

@LiYaNNuaR said...

sama la kita... satu kapaiiii... hohoho... mujur Firefox ado... tp, kesian ler pd sesapa yg takdo...

purp said...

rasanya pindah xkan selesai masalah kot, klu setakat tukar url. ni mesti ada script yg x compatible dgn IE. kene buang lah yg mana patut... actually try balik asal b4 IE x leh bukak. btw, rasanya kty punya blog ni mmg berat... kt sini jalur yg mmg lebar pun slow nak bukak blog ni... bukak youtube lg laju.

atty's said...

tu leer dik..puas dah..separuh entry kty dah buang nak kasi ringan

Izan said...

betul tu kak ty. mula2 saya pun tak paham napa saya tak leh masuk blog akak. then bila bc komen2 blogger yang lain, saya kene masuk blog kak ty pakai godzila ni la. =)

Idida Aziz said...

ohoo...xpasan lak ida...mmg ida pakai mozilla slama ni... mmg xbest la kalu pindah2 ni....tapi nk buat camner lak yer

yong ibu chem said...

patutlah kak..yong nak view kat opis takleh..kat umah leh pulak..kat opis guna IE..

yan said...

hehe... igtkan yan jek yg problemo.. upenye ramai lg..
before this buleh bukak guna IEkan.. tak taula kelmarin ape yg kty add buat yan takleh view guna IE...
kat umah buleh sebab guna google chrome..

adenium said...

harinih dah ok plak guna IE kakty....

ct rahani said...

lor.. masalah ni lah yg sy hadapi.. byk kali try n error.. last2 cuba bukak dr blog org lain.. lepas lak.. ermm.. nape yer kak... sy mmg guna IE..