Mar 16, 2009

ASTRO & AKADEMIK FANTASIA

Sabtu aritu..punya lor semangat aku nak tengok..
AF..Kol 8.30 gitu..siap goreng keropok..buat cekodok..bagai..
tetiba ujan lebat..huhuhuuuh..


cekodok..yg aku buat..
cekodok abis..tp AF,.nya tak dpt tgk..
nak kol 9.50 baru dpt ..tgk..
**************************
apa lagi..kalo ujan lebat..ASTRO nie..mcm biasalar..
idak ler ade siaran..hampeh betui..ponek acik bayar je..menci..astro..
bila lor ASTRO nak kasi upgrade ..system..asal ujan no picture..??
asal no picture tu ujan lobat arrr..

pasai AF..aku suka tgk HAFIZ,CLAUDIA,AISHAH..so sweet..
tp im sorry..aku takde ler nak undi2..nie..just tgk..kutuk..wakkakaka..

9 comments:

lieya_latif said...

kakty, lieya plak bekfes ari sabtu ngan cekodok, dahlame tak makan cekodok ....tu yg gigih bgn pagi2 bancuh adunan tu....kalo tak mane ade nye, biase kiteorg bersantap kat kedai ajek he hehehe

leiya dulu kaki AF tapi AF7 ni cam tak berape best laaaa.....konsert ari sabtu tu pun tgk kejap2 jek....cam tak meriah laaa...tagline student dah takde...tak syok laaa...mungkin baru2 kot, dah lame2 nanti syok kot....hu hu hu

atty's said...

lieya..aah AF7 nie mcm tak besh..hambar..takde menari..no tag line..

cuma student mmg leh nyanyi..

aD said...

uuuu... tak sempat nak tgk lagi :(

neezareef said...

kty...sedap npk cekodok ituuu....wah wah pg2 dah ade cekodok kt blog

af kali nie dia kn nk transformasi...tp bab nyanyi mmg bagus la ekkk

finee said...

boring skit ek af ni tak ceria, bajunya paling tak berkenan, biasa sgt, macam nak gi klcc je baju tu, tak happening

Abang Long said...

Makan waktu panas memang sedap, pekena pula dengan kopi o.

CoNniE said...

nsb baek la ade, kopok n cucur... hehehe.. astro byk kali ulang kan.. opss.. saya takde astro...

Ena said...

sedapnye cekodok...
semangat ko ek..
aku pestaimla baru leh tgk AF sebab sblom ni takde astro ihiks

mummYaeesh said...

uishh...menggiurkan la cekodok ikan bilis ni!