Mar 19, 2009

Akademik Fantasia 7 - Rini

Kalo lah ade Afundi Keluar..
Aku dah undi rini nie kuar..
sapa tgk diari semalam..mesti tau..apa kes..bhusan..ar..
skit2 nangis...ngalahkan mati laki je..
AFUNDI KELUAR...AFUNDI KELUAR..AFUNDI KELUAR RINI....




p/s : aku afundi masuk..tak pernah sms pung...aku just tgk je.tak undi sapa..

16 comments:

De' Sal said...

tak bersemangat nak nengok AF sekarang ni,ari tu pun nengok tak sempat abis,lari masuk bilik terus tiduq.

atty's said...

kty tgk..sbb anak2ku melayan..heheeh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh k.ty...btl2 x sukerr tuh...xpe2..kte tgk dlu..kasik can...

purp said...

adik lg nyampah kt aril tu... apa hal plak dia yg sentap? x jd kecoh klu dia x campur sbb qaud pun dah mintak maaf asalnya. rini cuma meluahkn apa yg dia rasa... tp tetiba aril yg over-acting tu plak berapi2 backing qaud. tu yg jd pjg citer tu. so 1st kuarkn aril... attention-seeker mamat ni. buat semak akademi jer. pastu baru rini... x pun dua2 sekaligus... hahahhaa.... tp mmg nyampah giler lah kat aril tu......

Ena said...

hahahaha over excited tol ko ek atty.. aku layan jek tp kalo bab nanes2 ni trus aku tuko channel.. kalo aku afundi kuar SARIMAH tu leh tak.. nyampah tol tgk dia buat memek muka huhuhuhu

Wawa_Nadwa said...

yes!
wawa pon dh naik nyampah d0k tgk dia.
nangis je.
iskk..

aril pon wawa kureng ckit.
cam gedik semacam je,.
hahahah!
cam bagus je.
=P

Anie said...

he..he....ena..sesuka jer nak undi kuar sarimah...

atty's said...

tapi sarimah ..mmg bhusan..asik mememk muka..lepas tu tulis kt kertas..kering idea sudah..

adilalak said...

akak si rini
mmg sy x bekenan
dia org bangi pun
selalu jumpe dia dulu
kate dia peramah
tapi dia sebenarnye sombong sangat
tawu lah cun

aD said...

tak sempat lagi tengok af tahun nih :(

CuTeMiUt78 said...

eemmmm.. tak berapa minat plak tgk AF ni..

atty's said...

cun ke rini tu ?

syareena said...

hehe x cun gediksss sgt kan?

sya pun tumpang nyampah huhu

Dee said...

kalo nk nangis balik rumahlah..xyah gi blaja..hahaha..x gitew kty?

adilalak said...

ala cun tak cun lah
putih melepak
then mekap2 je..

tp yg penting dia memang sombong.

norhafiza said...

ah.ah tau tak pe aril tu bukan ye best sangat,,ape barang main shufle skang...yg paling best budak af hafizzz lerrrr handsome tuuu huhuhu