Mar 25, 2009

1 jam je jumpa

Sebenarnya dalam dua ari nie..aku tidak ketemuan sama suamiku..
pagi tadi dalam 1 jam je aku ngn along ade masa nak sembang
sebabnya along minggu nie keje pagi..tapi dia overtime..bawak sampai ke pagi..
sebab ade urgent projek kena siapkan..

pagi tadi pun aku tersedar..tengok jam..pukul 5.10 minit..gtu..
kol 6 am..along pegi keje balik.

pesan kat dia..kalo dah gtu elok ler tak payah balik..buang masa kat jalan jer..
ari nie suh dia bawak baju spare..sonang kalo kena standby takyah buang masa nak balik umah..alahai..siannya laki aku...

**********************************



award dari kawan ku.. Neezareef & suziey aka mamaaqeel

thanks ye uols..always remember..me..sapa nak amik award nie dipersilakan..




15 comments:

neezareef said...

kty..normal la tu kalo hubby keja shift mmg gitu la ek ade masa dpt jmpa ade masa tidak...

mekaseh sudi petik award di taman :D

lily lotus said...

sian dia...hehe...takpe kasi kumpul itu windu

sweethOneY said...

ala.. rindunya klo gtu kan kakk
dok serumah tp nk jmp pun susah gak

tp klo sy dh kawen kan.. kurung itu laki dok lam bilik je... kui3.. leh ngadap 24 jam.. hahahaa

dilaOHdila said...

ALAH KES RINDU KE (KUIkui)
atty aku baper kali dah nak masuk umah mu
asyik renovate jek erk
Umah makin shuntek ni

kakyang .. said...

sayang isteri tinggal2 kannn ..

hahahaha ..

Yanie said...

xpe kak...sabar eh...husband akak pn mencari rezeki tu...

en_me said...

sayang isteri tinggal tinggalkan.. kannns.. hmmmm

Snow Peace a.k.a WaWa said...

sejam pun jd la kak...kang rindu-rinduan leh calling2 or sms2...cam zaman bcinta la...hehehhehehe

Izan said...

mak aih.. bz giller smpi jumpa sejam jer.. tak pe gigih kerja untuk keluarga tersayang

Dee said...

siannyer..xpelah cari rezekikan..kenalah korban sket..award2 tu dee dh amik kat blog neeza...bila nk dating kt jusco cheras selatan ni kty? weekdays?

[-suziey-] said...

yeay..good job..hehehe..

ala kty..tu la asam garam..cewwahh:p

kuIna Jentayutiara said...

itu biasa la
pengorbanan seorng isteri & pengorbanan seorng suami..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

alalalla....saba jerr laa...msti pnat kan....

yan said...

ms yan memula kawin dulu pnh gak camni.. sbb hubby keje shift..
bile tibe kene shift mlm..
dia kul 720 - 730mlm dah gerak p keje.. yg kite lak kul 7 baru smpai umah.. dia balik pg besok kul 8 lebey.. kite kul 730 dah nek bas p keje..(kire tak jumpela)
tp skang dah keje normal..hehe

ct rahani said...

ala ciannya akak.. x pe la kak kne korban sket..