Mar 28, 2009

1 hour


malam nie..meh le kita beramai2..
tutup lampu selama sejam..
bermula pukul 8.30 -9.30 malam.

tapi harus ingat yer..
pintu ,tingkap umah semua harus dipastikan berkunci..
utk mengelakkan sebarang kejadian yang tidak di ingini...




11 comments:

honeylanz said...

excited kan nk tutp lampu mlm ni!!..ptg nnt nk stanby lilin kt balconi..nk count the star wif my kids mlm ni...

Eita said...

salam hai kak atty misss u bebeh
hik hik hik gitu plak kan...

haah btul kak..
pastikan umah berkunci..
pencuri mesti ada plan apa2 kan..
issshhhh mmg suka amik kesempatan kan..

[-suziey-] said...

ape nk buat eh time light off???hmmm. "usik" hubby la..ekekeke/..wakaakk:"D

Insaflah said...

Apa yang penting KERJASAMA ...

Liza said...

we all pun excited nak tutup lampu nie, maybe boleh ajar anak2 mcm mane nak jimat cermat

Zaza said...

Jom tutup lampu...sebagai tanda kita mengundi Bumi dan bukannya "pemanasan global"

zh-ena said...

tutup jgn tak tutup

Dakjaat™ said...

Baru jer lepas 1 jam lebih .. .apa yang sadisnya .. tak ramai yang menyahut seruan yang telah dihebahkan semenjak 2 minggu lepas.. kecewa giler ngan perangai sesetengah orang malaysia yang macam hampeh nie.. kalau pasal Palestine jer, bukan main lagi nak sumbangkan itu ini sampai masuk tv untuk dapatkan publisiti murahan yang lagi terus daripada SLUT! .. tapi dalam soal ini ... takde plak?? ... Dakjaat rasa, golongan yang pentingkan diri ini memang cilake giler...

the end..

kin hashim said...

hidup bumi kita! :).

Pocket said...

hidup bumi kita!!
'maktok, jom tutup lampu jom'
'awat?'
'ada kempen kat tv'
'hang tgk lampu jalan tutup dak?'
'tak maktok, lampu jalan tak leh tutup... keselamatan'
'dah tu umah aku tak kira keselamatan jgak?'

dan pocket tak tutup lampu pada 830 smlm... (_ _;

hey, selamat bertukar link,
Pocket suka blogger rajin:)

(Walaupun pocket tak rajin sgt)

Deqna said...

saya tutup lampu sbb saya sayang bumi ini:) Ramai gak yg tutup lampu hari sabtu tu..