Jan 5, 2009

SEKOLAH...1ST DAY



besau sekolah..kemas dan cantik..



nampaknya alam baru utk fir sudah bermula.
nampaknya fir leh sesuaikan diri..dia boleh je kawan ngn sesapa
nampaknya aku tak perlu risau fasal fir..
nampaknya ini ler yg terbaik utk fir..


nampaknya fir pun dah biasa ngn sekolah tu..
nampaknya ini ler rutin utk tahun 2009..
semuga 2009 menjanjikan sesuatuh yg terbaik utk kami satu family..
dan kan yang palin..aku dah teka..
cikgu nya still cikgu yg sama masa adik..sekolah tadika..hehehhee..

13 comments:

nurul said...

syiok nya skolah fir..
besar..complete lak tu...;)

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam...

dah masuk sekolah dah tuk fir kan..
Mmm KP suka umah baru atty..
sggh menarik perhatian ku

aNgeL pUTiH said...

kak ty... hohoho.. taun baru, background pun baru.. chaiyok kak.. pasni sah la pening pale akak nak layan soalan2 angel.. wahahahaha

Jasfyra said...

best sekolah fir
mesti dia rajin belajar nanti
kak atty sellau p tesco ek?
kami pon sellau p
mana tau 1 ari nanti kita terserempak..hehe

rasp said...

wah sis, dah rumah baru nampak :D
nampak bersih je skolah dia..
best lah dia dpt ramai kawan nanti :D

su said...

wahhh! musti sronok ye dia!

anak buah(husna) su pun mula skolah tadika ari ni, umo baru 5thn...siap bgtau,"kite x nangis pon makngah!" ihiks...

@LiYaNNuaR said...

good boy... hehehe...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comel nyerr fir ni...

neezareef said...

fir dah ushar menan
pndai fir bekawan

adenium said...

mesti banyak citer fir masa balik dari skolah kan... :-)

lie_nurulz said...

senang,pandai Fir sesuaikan diri ngan sekolah baru..

wah!!b/ground pun dah tukar..
semuanya baru ye..;p

Faizah_Haris said...

teringattt zaman sekolah tadika dulu2....uhuksss rindu nyerrr

ct rahani said...

wah sonoknya fir gi sekolah..