Jan 2, 2009

RaGam Anak2 lak..

adelin..susah nak snap..gambarnya..
pemalu.

tengah bergossip..

haziq

hana

aniq

akid..hensem..geram..

hehehe...tadi asik nengok gambar mak budak je kan..
nie aku ltk lak..gambo anak2 ..lak..

tak banyak sangat gambonya..
ate budak2nya..ade yg mood tak baik..
yg girl2 nya malu nak bergambo..

ekekeke..layan picture ..

15 comments:

syanis said...

hah gossip apa tu kak ty... heheh

neezareef said...

haaa..ade pong gambo anak2 yg cute...

na kalo duduk gitu mmg tgh gos lah tu..wakakakakaka..lari jauh2

Umi_Aliesha said...

goss yg rahsia..muakakakakaka

rasp said...

jap jap nak pasang telinga jap nak dengar dok gossip apa tu :D

Lina said...

wakakaka...pic hariz xda...kat camera lina pun xda...xtau kalau dalam camera ani

Liza said...

harus ler kan, anak2 berparty, ibu2 bergossip yer...mesti gossip hangat nie!

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. gossip apa tu agaknya.. addooi ler.. bulat sungguh mata akid.. hencem ler..

nurul said...

hah tgh brgossip tu nama den naik ke tk agaknya...wahahahaha....

atty's said...

wakakkaka...lina..fir pun tarak,,in yhe picture

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam

bagi KP ... mmg cute miut gmbr dieorg semua

yg menarik perhatian KP si haziq .. geram nya tgk pipi die

tlg cubit sikit tau KP blh tak tapi jgn sampai die nganis tau

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comey2 cenonet2 ni k.ty...

lily lotus said...

comelnya lahai sume2 tu.including mak2 yg tgh bergosip :D

Anie said...

kty dah update dah...anie tak sempat lagi...

Lina said...

lina lom update lg

miezrina said...

wakakakakkaka..... za ko... nuduh aku lak bergosip.... aku dengar2 je lah... bz mkn...


wahahha dan dan kaber... wakakakaka