Jan 10, 2009

Aktiviti

Seperti bese ari sabtu aku kerja..
akak pun sekolah ari sabtu..arinie dia ade pemilihan bola jaring tuk wakil sekolah
tahun nie sekolah dia jd tuan rumah..jadi dia bz sokmo..

along lak keje shift pagi,
jadi aku hantar firdaus ke rumah nenek ayah dia..

tadi masa aku hantar..
tgk nenek dia dah ade aktiviti utk firdaus buat hari nie..
ade homework gitu..

alhamdullillah aku suka firdaus duk situ..
nenek ade je idea..nak ajar fir..

16 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah.. bagus ler kak.. ada je aktiviti nya tu... anyway nnti ambil award kat blog kita ya kak..

ct rahani said...

untung fir dpt nenek camtu..

akak.. kje baik2 k.. hehehe..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...1 family bz ekk k.ty...xpe..sok g jenjalann ekk..

Liza said...

husband liza pun keje hari sabtu so kena tunggu dia balik baru boleh gi memana

@t00neY r00neY® said...

supaya otak die cerdas

Aleeya said...

ari sabtu keje eh..takpe balik keje leh wat aktiviti2 he he

UnGu VioLeT said...

akak, soalan lg nie.. lepas dah siap kat photobucket tue, nak letak kat header mcm mane yer??

UnGu VioLeT said...

please tolong mar yer kak..
many thanks..

rasp said...

mmg bagus lah dok kat umah nenek tu..fir pun mesti suka kan...

wah aktif ek kakak dgn netball! bagus tu!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

org lebih tua lebih pengalaman!!

arsaili said...

salam...wahh creative la nenek dia

Snow Peace a.k.a WaWa said...

nenek ayah tu atuk kan kak

neezareef said...

keje jgn x keja kty

syanis said...

selagi belom totop mata.. kerja.. kerja.. kerja....

PerantauSepi1306 said...

baguslah nenek fir dan kakak nie :D

btw akak main netball ke.. sama gak cam auntie dulu.. hikss... la ni dah x bley aaaa.. sudah berat mau lompat2... akak main posisi apa?

maicher said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry