Dec 23, 2008

sorry

sorry sesangat..
hari nie bzios..langsung tak dpt
nak jengah blog kekwn siang tadi..

bos pun asik..
pinjam pc je..asik nak print je..itu ini..

lagipun byk bil-bil.
nak prepare gaji bagai.

sok tak tau lagi..
kena masuk lambat ke camner..sbb ade hal.pagi sok.

nanti free kty jengah blog korang semua ..ye..
rindu bangat nak tau apa yg jadik ngn kawan2 semua

15 comments:

juelee said...

sama la.. bizi memanjang je kiter nie ye...
tapi besok last saya keje, pehtu coti sampai tahun depan ya be da be doooo leh la jejalan blog kekwan..

nasazfrog... said...

owhhh dah nak masuk tahun baru neh mcm hal kan nak kene settlekan... kite ni jer lam pantang... apepun jgn lupa update k..:)

@t00neY r00neY® said...

xpela..woits..page hang loading lambat la..

nurul said...

uhuk...blog sajork...
fp tkde dlm list jenguk kty...
sian kn warga2 fp nie....kehkehkeh...

Abang Long said...

Biar sibuk kerja, itu kan amanah.

Liza said...

takpe atty, settlekan apa yg perlu, kami di sini setia menunggu, tak sabar nak jumper atty at the potluck

neezareef said...

x pe kty tk ur time...biasalah ujung taun mmg bizios

Anie said...

tak per...dahulukan yg penting dulu

adenium said...

ujung tahun mmg cenggitu kan.... hehe..kiter pun sama

umieadam said...

ok..kak atty, siapkan keje2 tu dlu ye..pastu dgn senang hati boleh berpoya2 di sini
hiks

LayarLara Legendary Of Journey said...

syiannn... perlu bantuan??

lieya_latif said...

same la kite kak...minggu ni busy....lieya plak baru masuk keje ...baru lik dari cuti lame he hehe he.....

selamat bertungkus lumus wat keje!!!!

ct rahani said...

x pe k.thy.. wat kje dulu.. bila free nti jenguk la blog kengkawan.. hehehe..

rasp said...

tak pe sis..take ur time..
gaji tu penting oooo :D

CuTeMiUt78 said...

biasa la kan kak, akhir tahun ni.. segala bagai nak kena siapkan.. takpe kak... ada masa dtg jenguk ya