Dec 1, 2008

keputusan

sekolah fir skrg
**************************************
Akhirnya aku dengan along

dah capai keputusan muktamad tentang firdaus..

mana nak sekolah..camner.apa..nak buat semua..


jadi..akhirnya kami putuskan..firdaus last bulan nie di taska/sekolah.,,yg telah

fir tinggal dan belajar dari usianya setahun kot... Crawling Baby


nak tau fir sekolah mana ...tunggu tahun depan le aku citer..
sekolah ngn taska fir tu pun akan berada dibwh management baru mulai january nanti..
nama pun betukar..dulu tadika cahaya alam..
utk tahun depan ni DWI ILHAM lak..










17 comments:

Eita said...

heee fir dah tak cekolah la ya :)

no need to reveal said...

oooo..nanti Fir masuk sekolah lain la ye...kita hantar awa tu kat PASTI tu jugak rasanye..biarla habis usia dia 6thn kat situ..nanti bila darjah satu mungkin kat Nilai la kot..dah nak pindah hehehe

neezareef said...

ok lor fir..nk tkr skolah dah.

atty's said...

vogue nak pindah nilai..dekat je dah..nanti leh jumpak..

Anie said...

naper tukar kty

rasp said...

let's hope for the best lah kan...

lie_nurulz said...

fir belajar kat situ dr umur setahun ye..
mesti dah dapat ramai kawan tu..

Puan Iza said...

ooo fir nak tukar sekolah ker?

CuTeMiUt78 said...

oh.. dah buat keputusan ya kak.. semoga semuanya berjalan lancar

sweethOneY said...

ooo
nk pindah skolah ekk..
jgn nakal2 ek fir

lieya_latif said...

kak atty dok mane yeak....lieya suke laa tgk pic sekolah baru fir tu....

lieya pun akan lalui kisah cam akak ni...bile umah yg kami beli di salak tinggi dah siap...sure leiya pun berbelah bagi nak kene pindah taska..skrang ni lieya anta mia n mija kat taskat seri kembangan dari usia dieorg lepas pantang...bygkan dah berape lame tu....tapi nak wat camne.....terpakse jugak nanti pindah kan taska....tapi citer lieya ni lambat lagi....lagi 2 tahun kot hik hik hik

juelee said...

hehe penin gak kan masuk tahun baru je kene pikir sekolah anak...

takpelah, semoga itew pilihan terbaek buat fir

atty's said...

lieya..dkt je kita nieh..
anie ..kty kalo leh nak masuk kan dia ke sekolah..ala2 pra sekolah..bior fir rasa camner suasana sekolah betui2.seblom..msk sekolah nanti.
dan utk semua..aah fir akan tuko sekolah..baru..harap smua doakan fir..yer..

ija said...

wah untungnya fir..ibunya memberikan pendidikan terbaik tuknya..

UnGu VioLeT said...

dtg blog mar yer kak.. mar ade tag akka.. tp, klu akak dh buat.. takpela.. abaikan jerla yer.. slm cyg dr mar..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ktne ekk k.ty tadika tu?? nk terjah

Wanita Anggun said...

cantik tadika fir tu kak....