Dec 23, 2008

kejap sana..kejap sini..

semalam..hari senin..
doh le takde mood..monday blues.
bos suh uruskan pasal..tiang letrik kat umah dia ..yg dah 2 minggu tak berlampu.

senarnya 2 minggu lepas
dah kol tnb..ckp pasal nie..

tp ade kekeliruan skit..
diaorg gi alamat umah bos yg lama lak.

lepas tu aku kol..tnb..
diaorg kata bukan diaorg handle.kena kol majlis perbandaran sepang..pulok..

kol perbandaran sepang..
diaorg cakap ..under pemaju lak.
lotih acik hah..udahnya..naik juling mata..kebas tangan dok koling2..tekak pun kering..

11 comments:

Anie said...

susah nak beurusan menda gini..mesti nak kena cal sana sini..

kekadang tu bila last call kena berbalik pada first yg kita call tu..

buat sakit jiwa jer..

p-na mama oja said...

hee.. biasa kes2 cmnie sumer sibuk nk lepas tngan... yo ponet nya kiter yg menguruskan... sabor je la kty..

ct rahani said...

siannya k.thy smpai sakit tekak ha.. minum air suam byk2 ye kak.. hehehe...

neezareef said...

tolak sana sini

supermummy said...

siannya.jadi mangsa pulak yer

Jasfyra said...

kena sabar urus bab2 camni..huhuhh

umieadam said...

biasalah tu, bab2 camni selalunya org akan lepas tgn aje...

sabar ye

Wanita Anggun said...

lahhh siannya kty...
sabo jelah..

Mommy Lily said...

happy besday akak...

oit keja personal boss pon kena wat ek? atty ni PA ke..?

rasp said...

isk mmg tak suka kan kalo jadi bola baling sana sini...

tapi apakan daya, keje terpaksa lah iye...sabar sis..

CuTeMiUt78 said...

uuiisshh.. ni mesti kes dia tolak dia.. tolak dia.. ni.. kesian kat akak.. kena buat tu semua..