Dec 16, 2008

back up blog

anda sudah..wah cam iklan apa je ye..ekekeke
saya sudah..
saya sudah buat back up utk blog nie..

riso gak..penat lelah..,
curi masa bagai nak berblog..kalo blog ilang mau ralat..

jadik masa round blog vp..
vp ade ajar guna wordpress...

sapa2 nak bljr..gi blog vp yer..

13 comments:

rasp said...

i lum back up pun lagi..
harus beringat sblum terkena kan sis :)

yong said...

saya pun sudah..

:)

eYaNacOMeY said...

sy pon sudaa.. tpkan..utk entri yg terbaru..die akan automatick backup x ekk?? hmmm.. ke kena re-backup balik..adehh..lotih arr gitu kn??huhu

eYaNacOMeY said...

potluck?? hmmm.. nk join ke x eyh?? soganlaa kak..sy blogger xfamous..hohoho

~~ciklinn~~ said...

ramai yg dah buat backup kan...lin tak buat2 lagi... ajor kak camner nak buat

neezareef said...

akan buat jugak nih...tq kty..remind...

ct rahani said...

k.thy, beshnya klu leh join potluck tu.. tp area sinun x dapek la nk join.. klu kt jb konpem leh join gak.. hehehe...

ermm.. kiter pun lum wat backup lg..

lieya_latif said...

wah ade pot luck....seronok tu...jumpe2 n makan2....

lieya pun tgh nak buat backup ni kak atty...risau plak pas ramai umah dah kene 'roboh tanpat notis' sian depaa....

Anie said...

potluck tu tak join kott...

backup blog pun tak buat lagi..
nanti free kang buat lah

Zanna_MamaBatrice said...

kak atty..
zana pun dah buat backup dah kak..
risau gark takut terkena cam yg lelain tu....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nk wat gak r nti...

lie_nurulz said...

urmm..lom wat lagi..

nak wat gak la nnt..

Ena said...

aku dah buat tapi tak buat guna wordpress juz save dalam destop jek.. bleh ke?