Dec 3, 2008

amy nikah kan sendiri nabila

gambar credit to syd

Pada majlis tersebut, Nabila yang kelihatan anggun dengan busana rekaan Zulkifli Mohd Ghandi dari Puri Pesona menerima mas kahwin RM 80, sebentuk cincin dan wang hantaran berjumlah RM22,222 beserta tujuh dulang hantaran daripada pihak lelaki antaranya minyak wangi, kasut, barangan penjagaan kulit, telekung dan Al-Quran.
Zaidy dinikahkan oleh bapa Nabila sendiri, rocker terkenal Amy Search di Masjid Wilayah Persekutuan Jalan Duta.
baru aku tau napa nabila nikah 2 dec..rupanya sama ngn birthday dia..

nie gambar masa khatam quran
pic credit to allin33

senarnya aku suka tgk lakonan nabila nie..
walupun kkdg lakonan dia mcm over je
tapi berkesan..

suka tgk dia pakai tudung sweet.
dan tak sangka amy sendiri yg nikah kan anak dia..
rock-rock gak..tp menten..

semoga nabila dan pasangan kekal hingga ke akhir hayat...amin

25 comments:

umieadam said...

tahniah pada amy sekeluarga & nabila sbg pengantin baru..tahniah!

no need to reveal said...

wah..baru dapat tgk gambar...bagusla amy ni kan..dia dah banyak berubah pun..mujur wife dia pun turut sama berubah

neezareef said...

wah sama ngn besday hubby ku...

Ietams said...

bagusnye amy ni...

lieya_latif said...

wah kak atty...ingat kan blog murai.com tadi he he he he....kelas laa akak....

berseri2 muke nabila bertudung pegang alquraan tu kan....cantik sangat...semoga berbahagia selamanye nabila dan pasangannyer

Umi_Aliesha said...

baru prasan yg cerita ptg2 tuh balqis tuh nabila..sweet ja pki tudung..

Zanna_MamaBatrice said...

cantikkan kak atty..
zana pun suke nengok si nabila nie..
dlm pada seksi2..time kawen bertudung.....sweet plak tu...

tulah...bagus arr amy nie..rock - rock jugak...agama boleh tahan....tp skang lepas dia balik dari mekah dia dah slow sikitkan...syukur...untung nabila...ayah sendiri yg nikahkan..

cendawanintim said...

Untung nabila, ayah sendiri yang nikahkan...

niza salleh said...

salam ..

pun suka ngan lakonan nabila ni.

p/s atty kita link ekk.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

congratz to nabila...

me, myself, cici and titi said...

wah...nabila dah kawin ye...

nurul said...

sweetnya nabila pkai tudung...cantik banget...

p-na mama Oja said...

tgk amy skrg pn dh byk berubah, ok ler...janji rock!! tahniah...comeii Nabila pakai tudung...

p/s: to photographer-nice pic!

tigrismalaya said...

kagum ngan amy...

sore mantap gile w/pown umo meningkat..

bagus amy nie, rock2 pon bole dia nikahkan anak dia..nabila yg dikatakan sosial pon khatam gak quran..thniah tuk nabila & pasangan

Liza said...

harap2 abil menjadi isteri yg solehah...amin....

Big Mamma Bukhari said...

kawen gak budak nabila ni ha.. rajin akak letak cerita dia kat sini ye?.. akak.. tq sudi jenguk t kat blog t ye kak.. sayang akak... kalau ada award buleh bagi kat akak... rajin singgah di blog kawan2..

rasp said...

congrats tu nabila...mmg sweet lah dia nie..tapi masa dia atas pelamin lawak la plaks, dok tak diam smpai kena tegur dek emcee nye..ngehehehehe

Aleeya said...

lawa la nabila in pinky tu..

ct lavender said...

mmg swwets je nabila bertudung..

NedDy said...

suweeettt...ermm tak sempat nk baca paper..sib baik akak wat N3 ni...tq kak..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

smoga bahagia

eYaNacOMeY said...

owh.. amy kerr yg nikahkan anaknye.. baru tahu..

congratez to nabila.. moga bahgie selamanya..

PerantauSepi1306 said...

alhamdulillah... nabilah dah nikah.. semoga dia pun dapat berubah sama cam daddy dia kan..

tp mmg dari dulu bro amy ni w/pun rock, kat umah dia sgt baik... dia dulu jiran blakang umah akak... selalu nampak dia tolong wife dia sidai kain la.. jaga baby la... and bila nampak jiran pun selalu je tegur and tak sombong :D bila tgk dia makin berubah ke arah kebaikan.. alhamdulillah

atty's said...

gitu ye sis perantau.aty pun selalu gak jumpa masa keje klinik..aritu

CuTeMiUt78 said...

bagus kan kak.. nabila memang sweet je pakai tudung.. insyallah dia akan berubah..